Jump to content
Annons

Fidden

Medlem
  • Antal inlägg

    2 195
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    348

Inlägg av Fidden

  1. 8 minuter sedan sa Dark Of Light:

    Men det här är något annat, nämligen min " DoL´s Memorable PTs of Yesteryears Professional Men´s Collection Flyby Air Show Super Extravaganza"! (Finns även som Aftershave och Eau De Cologne). Kom och upplev fyra av de mest fantastiska PTs made by DoL som någonsin gjorts i Längstah.

    Sommarens dragplåster hos Teh Slej Egghspärinase Wonderländ Sörköss! Biljetter finns redan ute för bokning. Reducerat pris för singel damer under 30 (preventivmedel medtages under eget ansvar).  

    Jag VISSTE du låg bakom det där!

  2. Återigen snyggt! Det sitter en liten bibliotekarie i mitt huvud och hon sorterade in detta mellan Winnerbäck och Kent. Själv skulle jag aldrig drömma om att kategorisera musik på det sättet.

    Kommer inte riktigt överens med trumljudet i ezdrummer, så det kan ju vara ett litet tips inför kommande projekt som jag hoppas kommer.

    • Tack! 1
  3. Ska spela in en presentation på jobbet nästa vecka och har idag pusslat ihop ett monster till Frankensteinmikrofon. En gammal sm58-kopia som jag köpte för 25 år sedan, pimpad med ett stort puffskydd från sm7b-kopian, kopplat till en fethead, kopplat till ett ljudinterface. Allt bildar en lång magnifik enhet och gör alltså om den gamla mikrofonen till en usb-mik med en preamp. 

    Jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg slutresultatet, men den funkar faktiskt oväntat bra 😄

    P_20240425_224607.jpg

    • Gilla 3
×
×
  • Skapa ny...