Jump to content
Annons

mcabe

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av mcabe

  1. Vill ej verka spydig men folk diskuterar hellre mix än låt på detta forum. Inget fel i det men jag tror att många skulle tjäna på att få en liten spark i arslet och inte en klapp på axeln. mycket begåvade människor här men total avsaknad av realism. Ett ärligare musik klimat är min melodi.
  2. Nä det kanske är oförskämt av mig att skriva mina spydigheter men faktum är att jag anser att alla som gillar dave weckl eller dylig musik är i princip människor som tror att jorden fortfarande är platt. Ingen kan se det spekulativa tänkande som genomsyras av dessa människor. Har du någon aning om vad dom omsätter i instruktionsvideos och värdelösa seminarier. Har du någon aning om vad dumdristiga tonåringar skuldbesätter sig för att åka över till LA och bli "supermusiker" för hundratusentals kronor jag vill inte vara oförskämd jag vill bara värna om musiken.
  3. När får vi höra dina prylar? Har kollat dina inlägg. Mest gnäll. Visa va du har att komma med själv 😱 Är inte bara gnäll har faktiskt hyllat några prylar men det här forumet verkar bara vara till för narcisster och ryggdunkare förlåt att man kommer med en ärlig åsikt. Ps.Du har redan hört mina prylar i radion.Ds.
  4. Snarare sjukligt bra, det är länge sedan man kände en sådan inspiration till att spela alla gamla plattor med allt från Wheather Report, Camel, King Crimson, Emerson Lake and Palmer, Genesis, Gentle Giant m fl och för att inte missa HELA mina Yes samling!!! Way to go, bland det bättre man hört på länge...! Kul att det finns några kvar som vill behålla det fria OCH BRA i denna enkelspåriga musikvärld som denna värld har blivit. Dave Weckle är för övrigt lika sjukligt skicklig att det inte finns på vykort iaf, det är snarare olagligt att klaga på detta! Sveper hela flaskan utan att ens rapa efter, SCHKÅLL PÅRE! PS. snodde ner alla dina låtar och lyssnar med nöja på dem! Göra sig av med sin dåliga smak...
  5. Skönt sound! Kanske borde lägga lite ljusa körer på refrängen. bra sångare roligt sound och det bästa jag hört här. Skicka in flera låtar till forumet!!Om inte så kan ni gärna ta kontakt med mig jag driver egen studio och har producerat 10 skivor med etablerade artister vill ej nämna dom här eftersom det känns onödigt i detta läge. adress: sidelakesthlm@hotmail.com
  6. Bra låt gör om mellanpartiet och lägg om sången så kommer det att bli kanon!
  7. Ja och sitta och lyssna på Weather Report är inte enkelspårigt!? vad har du gjort senaste tio åren? suttit i ett grovsoprum och lyssnat på Gino Vanelli eller? Musik är konst och kommer att förbli konst. Därför är ingen åsikt felaktig. Jag har precis som någon annan all rätt att tycka vad jag vill om ett musikstycke. Vad jag tycker om din eller någon annans musik är oväsentlig så varför bli så upprörd?. Jag anser att den musik du beskriver är antik och fyller ingen funktion.Du har ännu inte upptäckt det men när du kommer till den insikten ska jag trycka din hand och torka din näsa för då har du äntligen kommit ur din fasansfulla fusiondröm. Och du öva på skalorna innan du går och lägger dig. Stor kram och öva lite extra på synkoperna!
  8. Varför fortsätter du inte med känslan som finns i versen? istället går du över till nån daterad Schlagerhårdrock och förstör hela känslan. Känns som om man äter en avsmakningsmeny på världens bästa restaurang och sen beställer in mjölk som dryck till alla rätter..Och kolla över texten känns som du har sammanfogat ord utan någon som helst mening..spinn vidare på vers känslan och prova skriva på engelska.
  9. Skönt bra känsla i snutten släng på lite vox vettja och du har en smash!
  10. Jag antar att ni spelat in det här i skolkafeterian genom en brödrost och jag antar att ni tillverkat texten genom att översätta en seriebubbla från fantomen..Om inte så borde nog ni sälla er till den skara som bara lyssnar på musik och inte försöker tillverka den.
  11. Otroligt styltig sång. Låter som om ni har mickat upp hans näshår..Trummorna låter som en dålig dag i studion. Ointressant lirat och tråkigt ljud. Sång fx i sticket låter sjuukt dåligt. Och för att inte tala om låten...
  12. Skönt lite Peter Gabriel men du borde lägga om sången lite ofokuserad och slarvig. Du borde komprimera sången stenhårt och lägga ett litet vardagsrum reverb på det och skippa det nedtagna mellanpartiet med dubbad sång. tappade hela feelingen där. Lyssna på senaste Daniel lanois plattan (Shine) och inspireras av ljudbilden. Det borde passa din stil. För du har en fin röst och uppenbarligen kan du skriva låtar.
  13. Är det rolands gm trummor eller? Låter som en demo man kunde få nedstoppad i kavajen 1988 i Johan Kindes backstageområde. Usch! + för ackeguran stort minus till pianot låter som om man mickat upp en casio synt. ocharmigt osexigt och totalt inkompetent..
  14. mcabe

    .

    Hej tycker att det låter rätt skönt men du borde inte stoppa in allt du hittar i en och samma låt. Snygga ideér men d låter som du vill för mycket med produktionen så du tappar låten.Prova använda dig av typ 2 el 3 teman i produktionen och låt rösten driva låten, istället för simpla produktionsknep.
  15. Jag vet inte vad jag hamnat i för forum men dom flesta verkar ju gilla Dave Weckl iallafall. Låten lät som en synthdemo i en Yamaha Sy99 för typ 15 år sedan. Sjuuuukt osmakligt på gränsen till olagligt... 😛
×
×
  • Skapa ny...