Jump to content
Annons

Poppie

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag har endast spelat in med VST instrument, utom rösten
  2. hmm okej, jo jag e med nu. Men det konstiga är att alla andra låtar spelas upp högre, så jag misstänker att felet inte ligger i ljudkortet. Jag har trots allt max-ljud i cubase och ändå så spelas andra låtar upp högre än min egen.
  3. k-9: vad är det jag ska kolla? vad kan problemet vara? jag är inte så haj på det här som du säkert märker.
  4. den är på max. det är det som är så sjukt.
  5. Först lyssnar jag i Cubase SX 2, där produktionen för övrigt är gjord, och då låter det bra och högt. Men när jag exporterar den, och lyssnar i Winamp, så går volymen ned sig rejält. Varför?
  6. Först lyssnar jag i Cubase SX 2, där produktionen för övrigt är gjord, och då låter det bra och högt. Men när jag exporterar den, och lyssnar i Winamp, så går volymen ned sig rejält. Varför?
  7. Poppie

    Crazy Cubase?!

    Vissa spår i min produktion har blivit galna. De blir mutade efter ett tag, sen blinkar mutningen till några sekunder o sen försvinner den. Detta har skett på 2-3 spår. Detta sker alltså när jag spelar upp låten.
  8. Poppie

    Redigera VST

    Tydligare kan det inte bli! Tack så hemskt mycket majken! Ingen dålig sida heller
  9. Poppie

    Redigera VST

    Ärligt talat, jag hittar inte. Det kan bero på att det är Virtual Guitarist som man skall kunna bättre, men jag har problem där också. Vad jag vill är att dämpa Virtual Guitarist i slutet. Men det går icke för mig.
  10. Poppie

    Redigera VST

    Dåså, då är det väl det jag ska göra:) Men hur gör man det??
  11. Kan vara kul att veta. Ni kan oxå skriva det ni använt som max och som minst. =)
  12. Poppie

    Ofattbara hits

    Hmm alla tycker extremt olika. Jag tycker inte det är mycket som är överskattat. Eller inte mkt. Visst vissa saker överreklameras, och då kanske det blir lite överskattat. Sen är det ingen som svarar på frågan. Utan snarare svarar på vad de hatar. Om man hatar all överskattad så okej, men jag tror inte alla gör det. Vad är en bra röst? Många klagar på röster. Det är ju ett konstverk. Allt är fint på sitt sätt. Det är svårt för mig att definiera en bra röst.
  13. Riktigt jäkla bra! Vet itne vad jag ska säga mer. Det är min musikstil, och det är riktigt bra gjort!
×
×
  • Skapa ny...