Jump to content
Annons

denice

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av denice

  1. 14 timmar sedan sa Fidden:

    Det var inte konstant, men det var lock oftare än det inte var det. Till slut vande jag mig, även om det var drygt när man skulle sjunga. Hade en dipp i produktiviteten under den perioden, delvis pga öronproblemen, men inte enbart. 

    Det var först när jag läste denna tråden som jag insåg att det var helt borta. 

    Minns inte om jag sökte för det mer än när det var inflammerat. Läkaren sa att det bara var att vänta. Det var visserligen en rätt usel läkare. Provade med några kortisondroppar ett tag, men tror det var mest för smärtans skull.

    Två månader är ingen anledning till panik, det blir bättre.

    @Fidden Jag fattar. Min trumhinna knäpper, poppar och klickar också konstant i samband på locket och det gör jävligt ont. Det är jag väldigt orolig för inte ska försvinna. Kan inte ha en normal vardag för när det knäpper så känns det som trumhinnan ska brista! 😞 

  2. @oioioi Tack snälla för att du svarade mig så fort. Jag spräckte trumhinnan med dubbelsidig öroninflammation där inflammationen gått över, men känner fortsatt av det i öronen och nu har det snart gått två månader. Har obehag och ont och känner svullnadskänsla i örat med lock. Och med poppande och kluckade öra. Har panik att det inte ska gå över. Ville kolla om du kommer ihåg om du led att något av detta? Kände lite hopp när du skrev att det tog månader.

×
×
  • Skapa ny...