Jump to content
Annons

denice

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. @Fidden Jag fattar. Min trumhinna knäpper, poppar och klickar också konstant i samband på locket och det gör jävligt ont. Det är jag väldigt orolig för inte ska försvinna. Kan inte ha en normal vardag för när det knäpper så känns det som trumhinnan ska brista! 😞
  2. @Fidden Usch! Flera år? Var locket konstant under alla dessa år? Vad sa läkaren? Jag är så orolig att de inte ska försvinna. Hade mellanörainflammation, men fortsatt lock och tryckkänsla. Obehag runt örat också.
  3. @oioioiJaha okej, hur fick du reda på att det var hörselceller? Ja, de säger att allt ser bra ut och att det kan ta tid, men min magkänsla säger annorlunda. Känns så obehagligt!
  4. @oioioi Tack snälla för att du svarade mig så fort. Jag spräckte trumhinnan med dubbelsidig öroninflammation där inflammationen gått över, men känner fortsatt av det i öronen och nu har det snart gått två månader. Har obehag och ont och känner svullnadskänsla i örat med lock. Och med poppande och kluckade öra. Har panik att det inte ska gå över. Ville kolla om du kommer ihåg om du led att något av detta? Kände lite hopp när du skrev att det tog månader.
  5. @OskarSS Blev du bra från detta? Hade du kluckande och och lockkänsla också?
  6. @oioioi Hade du lock och kluckade känsla i örat också? Minns du hur många månader det tog för dig?
×
×
  • Skapa ny...