Jump to content
Annons

Roxy

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ett annat märke du kan hålla ögonen på är Tokai. Det är riktigt bra guror. Särskilt de japanbyggda har mkt gott rykte. Har en Tokai själv och är riktigt nöjd.
  2. Den ska ju ha samma ljudmöjligheter som xt-serien vad jag har förstått. Vad jag inte förstår är hur mjukvara ska kunna låta likadant som "the real xt"? Men å andra sidan så är det ju bara en massa ettor och nollor som flyger omkring inuti xt:n också...? 😆 Gå till Line6 Forum, där hittar du garanterat bvåde ljudklipp och åsikter om ljuden... Deras server låg nere nu märkte jag, men testa senare... Tack för tipset om forumet, hade lyckats missa det.
  3. Hej! Jag har också blivit sugen att skaffa en toneport och surfat runt lite på tyska sajter där den billigare verkar ligga på ca 120-130 EUR. Skulle dock gärna hört lite mer av de olika bas- och gitarrljuden än vad som bjöds på ljudklippen på line6 hemsida. Ngn som provat lite och har några intryck att dela med sig av?
  4. Just nu: I Want You med Bob Dylan eller It Makes No Difference med The Band.
  5. Roxy

    köp av bas

    Det där med aktiv elektronik är väl lite en smaksak? Testa själv och se vad du gillar. Jag är inget fan av det i alla fall. Trots att jag försökt (ägt två tidigare).
  6. Roxy

    köp av bas

    Hej! Jag har ingen erfarenhet av Cort men Squier kan ibland vara riktigt bra instrument i sin prisklass. Om du inte har så mkt pengar att lägga ut nu tycker jag att du kan satsa på att skaffa en bra bas först och vänta med att lägga ut pengar på effektpedaler. Du märker kanske efter att ha spelat ett tag vad du är intresserad av att använda för effekter? Och en SD-1a är nog inte det du vill använda mest om du spelar jazz, soul och hip hop? Det bästa kanske är att knata till en affär och testa ett par yxor så du märker vad du gillar.
  7. Hej! Det finns definitivt potential i din röst! Stort att du gör det så bra om du inte sjungit så mkt tidigare, det är ju en rätt svår genre att sjunga. Jag tycker att du ska lita mer på din röst och våga ta större plats när du sjunger. Låten är riktigt bra och svänger massor. 4/5
  8. Voff husse! Imponerande, riktigt bra produktion. Bra låt och sången är, som sagts tidigare, bra mycket bättre än du tror. För att säga något konstruktivt tycker jag du ska försöka slappna av mer när du sjunger för det hörs att du är lite spänd och det låter lite stramt periodvis. Men du har en fin röst som passar mycket bra till den här genren. Betyg 4/5
  9. Har lyssnat på låten flera gånger nu och måste säga att det är riktigt bra. Allt håller hög klass. Hittar inga brister alls att klaga på. Imponerande.
  10. Riktigt bra. Hoppas få höra den med sång framöver.
  11. Roxy

    Hej

    mitt egna projekt Bone (låtar finns på Demoforumet /Kul, det måste jag kolla upp.
  12. Roxy

    Hej

    Hej Pico! Nej, jag har nog inte spelat i något band som du hört talas om. För närvarande så spelar jag bara i ett hårdrockscoverband som lirar 70- och 80-tal, därav får vi inte så mycket spelningar. För att vara helt korrekt så kommer jag ursprungligen från Skellefteå och spelade där i lite olika rock- och pop-band. Jag har dock pluggat här så länge att jag känner mig som ume-bo.
  13. Roxy

    Hej

    Hej, halkade in av en slump men jag tror jag stannar ett tag. Verkar kul. Är en 25-årig student från Umeå som spelat lite bas tidigare men nu även börjat plinka gitarr sista året. Har för avsikt att lära mig spela in saker och tycker detta verkar vara ett mycket bra forum. Gillar det mesta i musikväg. Fråga om ni vill veta något mer.
×
×
  • Skapa ny...