Jump to content
Annons

howk

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag använder Melodyne plugin i Sonar 6 vilket ska fungera enligt celemony. Jag får dock inte in något ljud i pluggen när jag trycker på transfer. Har väntat i evigheter men inget dyker upp.. Vad kan vara problemet?
  2. howk

    Sidechain i sonar

    Sjysst! Dags att leka lite 😆 hmm.. får inte upp compressorn som output.. Vad kan det bero på?
  3. howk

    Sidechain i sonar

    Inte än, men förhoppningsvis så kommer nåt som får dig ramla av stolen inom snar framtid 😱 Haha
  4. howk

    Sidechain i sonar

    Kära sonaranvändare! Jag vill lägga till en sidechainfunktion som trycker till på 4:edelarna på basen, à la Kents "Berlin" eller "Call on me" om man vill haka upp sig på det. Jag använder mig av sonitus:fx compressor som är sagd kunna hantera sidechain. Hoppas någon har något bra tips för att lösa detta!
  5. Vad kul att höra! Tackar tackar. Jag förstår vad du menar med inspelningen, men man lär sig hoppas jag 😱 Första demon after all... Vi får se vad som händer härnäst 😱
  6. howk

    Nytt band - nya låtar

    Spelar i bandet The Bonapartes och vi har just spelat in en ny demo. Kolla in på www.myspace.com/thebonapartessweden och tyck till om låtarna, produktionen eller vad som helst! Cheers!
  7. howk

    Favoritgrupp?

    Trummor: Travis Barker (blink 182, transplants, box car racer m.m) Bas: Mark Stoermer (The Killers) Gitarr/sång: Matthew Bellamy(Muse)
  8. Jag följde anvisningarna... det kom ett meddelande när de ville att jag skulle koppla in och slå på synten.. I Cubase finns den att välja i listan som midi inputs.. Finns det något mer man ska göra, typ i ASIO och så?
  9. Jag var och införskaffade en miditech midistart-2 nu i helgen men jag får den inte att fungera med USB. Först installerade jag med skivan som tillhörde men det fungerade inte alls. Då laddade jag ner drivrutiner från miditechs hemsida. Allt såg bra ut men datorn tar inte emot några signaler från keyboardet.. Vad är som kan vara fel? Jag kör Win XP, har ett m-audio FireWire solo - externt ljudkort och jag hade tänkt använda synthen till Cubase. 🙂
  10. howk

    Latency-problem

    En Stationär Compaq Presario. Intel 3ghz 1024mb RAM...
  11. howk

    Latency-problem

    Jag har ett problem med uppspelningslatency... Jag kör med m-audio FireWire Solo och när jag endast kör med guitar rig så går det utmärkt att trycka ner samples så jag får ungefär 11ms latency. När jag gör detta i ASIO konfigurationen i Cubase börjar det dra hur mycket processorkraft som helst och uppspelningen blir mycket hackig, även om jag bara har ett spår utan några effekter.. Hoppas någon förstår problemformuleringen och att det finns någon lösning på detta...
  12. Hejsan! Jag har installerat HAlion men när jag försöker köra det i cubase SX så hittar jag inte pluggen i VST-racket. Vad kan vara fel? 🥰 Henrik
  13. howk

    Videofönster visas ej

    Hej alla glada! Jag håller på att klippa ihop lite filmklipp med musik i bakgrunden. Mitt problem är att jag inte får upp det lilla filmvisningsfönstret även fast jag trycker på F8 och går in på Devices->Video. Det har fungerat tidigare men nu är den helt försvunnen 😕 Vad gör man?
×
×
  • Skapa ny...