Jump to content

WilliamNilsson

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About WilliamNilsson

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Tja! Jag är en hobbyrappare vid namn William som är född 2003. Jag söker någon som är en seriös och duktig producent som vill börja släppa musik med mig. Jag gillar när arbetet går snabbt och att vi båda har visionen att bli störst. Jag bor i Västerås så om någon bor i närheten skulle de underlätta. Hör av dig här nere med antingen telefonnummer Instagram eller Snapchat så kontaktar jag dig.
 2. Riktigt skönt flow min broder! Tycker om budskapet dock kan du tänka på att ja lite lägre mic på vissa ställen särskilt i början. Annars riktigt skön jag gillar taktkänslan och hur du drar tynga bars. Riktigt bra för längden också bre! Tack för en skön låt hoppas du släpper mer i liknande rapstil så lovar jag att bedöma de!
 3. Jag är intresserad. Hobbyrappare på 15 år riktigt skicklig! hör av dig om du vill sammarbeta. Kan köra både svenska och engelska
 4. Kan du skriva en deppig rapplåt och sedan kan vi prodda ihop?
 5. Jag är en okänd rappare på 15 år som älskar deppig rapp och äldre svensk rapp. Jag har inte släppt något själv då jag inte är jätte intresserad i att skapa beats. Jag undrar helt enkelt om det är någon som har ett beat och vill samarbeta. Jag är duktig på att skriva texter om det behövs. Kan bevisa mig som duktig genom att exempelvis rappa en låt jag kan utantill. Söker du någon som mig så tveka inte att höra av dig// WilliamNilsson
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.