Jump to content

alexalex

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fiberduk funkar utmärkt att klä in på baksida för att behålla luftigheten men ändå hindra ullen att ramla ut.
 2. Bra jobbat! Vet själv hur givande det är med feedback. Jag lyssnar i telefonen. Vid första lyssning upplever jag att det är aningen platt, kanske det du vill men för min del saknas det bas. Överlag fina melodier som passar med varandra. Släpigt och skönt sound med passande sång.
 3. Hej Edwin! Vet själv hur givande det är med att få feedback på det man gör. Jag spelar upp i telefonen. Min upplevelse vid första lyssning. Riktigt intressant fram till 1:30 sen hoppar något propellerljud igång som jag inte diggar. Gör att det blir grötigt. Ligger och tar plats där i mixen. Kontra från 0:00-1:30 då det är betydligt mer luft och tydlighet. Bra jobbat! Gillar sång och melodi.
 4. Haha, ja minst sagt. Klarar ej av sitta med hörlurar så vill verkligen få detta att flyga på nåt sätt..
 5. Hej alla! Jag hade uppskatta få lite input från er. Mina förutsättningar är inte dom bästa (bor i trång lgh). Hursomhelst, bifogar bilder så ni ser. Börjat bygga några absorbenter med och tänkte bygga mer - egentligen vad som helst för att få ordning på detta utrymme. Har hela balkongen full med glasull. Hörnen är kritiska. Skissar nu på corner traps för att täcka hela väggen upp i hörnen. Men innan jag bygger igen allt och alla vill jag hör hur ni hade behandlat utrymmet utifrån en mixposition? Testat sitta både på lång och kortsida (se bilder). ”Slipper” lite hörn i ena positionen. Utrymmet är under ett sovloft byggt i trä och mdf-skiva, i övrigt trägolv, betongväggar och två garderobsdörrar. Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...