Jump to content

JoannaD

Medlem
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

JoannaD last won the day on March 28 2019

JoannaD had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

5 Followers

About JoannaD

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/26/1988

About me

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Focusrite scarlet, M-audio oxygen 49, Avantone ck-6 (mikrofon) Logic, JBL 305p MKI tror jag, Sennheiser HD600.
 • Intressen
  Musikproduktion just nu och allt som hör till det.

Recent Profile Visitors

7,233 profile views
 1. Tack!! Stor hjälp. Har sett över just det! Och kul att du gillar i övrigt! ?
 2. Hej och tack så hemskt mkt! Sjukt uppskattar att du även lyssnade i studion och märke till det, vissa andra verkar tyckt det också. Har nu fixat till det lite där. Jag är med på tanken med basen, testade lite förut faktiskt för jag tycktes det saknades, men valde att strunta i det och anse det klart nu. Mest för att keep it simple..
 3. Ja, åtminstone en dag! Jag har hållit på från och till så mycket senaste veckorna. Man blir ju galen. ?
 4. Haha tack så mycket! Ja, märkligt ska det va', annars får det va'! Men jag ska lyssna och se om jag kan fixa till lite om jag håller med, noterar dina synpunkter! Tack så mkt för att du lyssnade och kommenterade!
 5. Hej ! Jag har gjort en låt, en slags remix på en egen gammal skum låt (som jag ändå gillar). Det jag önskar feedback på är mixen (och mastringsmässigt). Jag vet inte hur länge jag suttit och mixat och mixat och pillat och ändrat och försökt mastra... Och gjort om, om osv. Jag tycker nu att det låter helt okej, men vill veta vad nya öron tycker. Referens har jag ingen direkt, men något inte alltför modernt och radiovänligt. Det ska inte vara för crisp, men ska ju inte vara för dovt, muddigt eller rörigt heller.Så alla synpunkter och vad som skulle kunna förbättras (eller om det låter "bra" för vad det är) uppskattas jättemycket. Är det något som sticker ut direkt för er?Ha en fin dag! Ps, försökte göra en fil under 2 mb att ladda upp under låtar & filer, men även med 96 bitrate fungerade det inte.
 6. Hej du! Refrängen elr droppet där är ju riktigt nice! Som nämnts, det är himla svårt att säga något innan om hur det egentligen låter/kan låta då det uppenbarligen ska var sång där. Istället för att leta acapellor kan du ju kolla in om någon vill sjunga, kolla in en reddit-tråd som heter needvocals. Tips. Lycka till med låten! Joanna
 7. Det här är superhärligt och att ditt alias är Igelkotten är bara för bra (kolla vilken söt bild också!) Älskar verkligen lekfullheten. Fortsätt göra musik och utvecklas och kör ditt eget race! Ska tillägga att detta påminner mig om happy hardcore (inte alltid superbra kvalite heller men riktigt skön pepp musik) för en massa år sedan. En typ av musik jag älskade, haha. Blir lite nostalgisk!
 8. Gillar verkligen den här låten, asskön rnb. Lyssnar järnet. ? vore intressant att höra lite mer du gjort!
 9. Alltså det är ju så sjukt bra.
 10. Hej BIRD! sjysst låt. Får man fråga om du producerat den helt själv? Sjunger? Hittade att den var feat någon (på iTunes) är set sångaren eller en medproducent elr liknande? Nyfiken bara. Gillade soundet, avskalat men intressant ändå och modernt. :)
 11. JoannaD

  moj002

  Tycker den ”svänger” för att låta som en fossil ?
 12. JoannaD

  moj002

  Gillar! Tycker allt är snyggt och intressant. Är den menad att vara en instrumental? Tycker mixen är bra också. Vet inte om den börjar lite väl svagt.
 13. Nice ju, älskar den jazziga saxen och de snabba trummorna . Låter riktigt bra. Jag menar riktigt bra! Blev det något med denna eller? Typ Spotify? Svara gärna, mvh Joanna
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.