Jump to content
Annons

frances_the_mute

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Okej, jag hittade HD 595 för 1200kr dock! Är det något att ha? Det som kommer spelas in är i huvudsak stråkar, piano & trummor.
  2. Okej tack, de var dock mer än en tusing dyrare än vad jag helst pungar ut. Fatta mig rätt, hade jag haft pengar hade jag såklart köpt dem, men nu existerar helt enkelt inte budgeten. 🙂
  3. Skulle behöva ett par bra och täta hörlurar som besitter så nära monitoregenskaper som möjligt (dvs. har så rak frekvensgång som möjligt). Helst inte över 1500kr heller om det är möjligt? Hört ryktesvägen att Sennheiser ska ha några grymma lurar. Behöver ett par att ha när jag åker runt och spelar in med min Yamaha AW16G. Drygt att "lära sig" hur ett par som färgar färgar på för vis också och sedan behöva ha det i tankarna. Man har så mycket annat att tänka på liksom. 🙂 Tack på förhand!
  4. Ja jo, precis. Det jag menade med bra kabel var ju just det att den skulle vara gediget avskärmad, ha bra kontakter och inte färga ljudet alls.
  5. Tackar tackar! Var just det jag tänkte på, man får ju oftast tag i en sådan orgel för ca 500kr men kostar den multum att stämma är det ju lite trist.
  6. Okej, jag får väl hosta upp lite mer flis då. Surt att ha mikrofoner för flera tusen och så sen snåla med kablarna. Tackar för tipsen.
  7. Okej, nu blir det säkerligen några skratt och ett par "hoho, vilken idiot", men det bjuder jag på. Då jag inte har en susning om hur en tramporgel / skolorgel är uppbyggd undrar jag därför följande: behövs en sådan stämmas? Det är väl ändå pipor i en sådan orgel, och de går väl ändå inte att stämma..?
  8. någon som kan rekommendera en tillverkare som överlag håller hög kvalité på sina kablar? tänkte mig nånstans runt 100-140 för en 6 meters xlr. vore schyssta bananer med lite tips.
  9. Gjort! =) Det blir nog ett par av varje.
  10. Tackar, tackar. Blir nog ett par av varje då.
  11. // Sammanslaget med tråd i existerande ämne /admin Jag ska införskaffa några stormembranare för lite allroundbruk och undrar då vilka ni föredrar? Det som ska spelas in är trummor, stråkar, piano, bas, ev. orgel & ev. blås. Är jag helt ute och cyklar om jag fått för mig att man helst ska använda mickar, typ ADK SC1 för tex piano? Ni får ursäkta om det finns en tråd för detta ämne redan, sökfunktionen är -on the fritz- så att säga.
  12. Har någon här provat Alto's rörpreamps? Tänkte främst på 2-kanalaren.
×
×
  • Skapa ny...