Jump to content

Roger L

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Roger L

 • Rank
  På gång
 1. Jag menar alltså vid inspelningstillfället, inte vid mixning.
 2. Har en banal fråga. Upptäcker digital inspelning just nu med garageband, och funderar på hur man får det instrumentet man lägger på, att inte drunkna i all annan musik man redan har. Måste jag sänka volymen på alla andra spår, eller finns det en enkel lösning?
 3. Tack för svar. Kommer mest köra akustiskt, mickat osv med lite effekter. Vad blir konsekvensen om man har mindre/mera ram?
 4. Jo, storleken är väl inte viktigaste frågan då jag kan använda en extern skärm och lagring. Var nog processor och ram jag funderade mest på. Kommer jag en bit på 4-kärnig i7 och 16 ram?
 5. Hej! Kommer köpa en Macbook pro till firman, och tänkte börja producera lite musik privat. Datorn som är aktuell är en 15 tum fyrkärnig processor med 16 Gb ram och 256 ssd lagring. Min fråga är om prestandan räcker för en överskådlig framtid? Sen är det storleken på skärmen. Är det stor skillnad på 13 tum och 15 tum när det gäller att jobba i ett ljudprogram?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.