Jump to content
Annons

Ganesha Petter

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Ganesha Petter

  • Födelsedag 1984-05-16

Om mig

  1. Hej, jag har letat runt på forumet efter information om usb-ljudkort som skulle passa mina behov men känner återkommande förvirring så lika bra att skapa egen tråd. Jag är rätt sämst på tekniska specifikationer och har nyligen börjat göra musik på datorn. Sättet jag jobbar på är beroende av att jag kan spela upp ljud i från olika program samtidigt. Så det jag vill då är att datorn i allmänhet ska jobba bättre när jag spelar ljud i den (vilket jag antar att det ljudkort bland annat gör). Mindre lagg och dropouts.. Jag behöver mic ingång så att jag ska kunna spela in analoga instrument. Jag har planer på att börja DJa genom datorn med Traktor och behöver då kunna spela upp musik samtidgt som jag lyssnar på annan genom hörlurar. Hoppas jag gör mig förståd, är lite lost i allt det här. Jag har tänkt mig någonting runt 2000:- klassen mer eller mindre, Min laptops specifikationer: Pentium 4 2,66 GHz 512MB RAM va tror ni?
  2. Tack tack, Dana, kul att du gilla trots att det inte var din genre. Och visst är den lång, personligen så gillar vi i bandet att dra ut på låtarna och försöka bygga upp en dynamik som håller genom hela. Ibland kan det vara lite svårt såklart. Sisältää, grymt tack
  3. LÅTNAMN: Med 50% chans att det är ett monster ARTIST/GRUPP: The ganesha GENRE: Instrumentala sagor LÅTLÄNGD: 06:57 KOMPOSITÖR: The Ganesha INSPELNINGSÅR: 2004 FORMAT: mp3 STORLEK: 4.8 Mb STATUS: Färdigt Demo Låtlänk Ännu ett experiment. The ganesha består av fyra vilsna pojkar som bestämmde sig för att spela musik ihop. Vi skuttade in i en studio och spelade in lite låtar Live. Detta är en av dem. Var in blyga för att rösta och skriva kommentarer! Glöm nu inte att titta in på The Ganesha om musiken faller er i smaken eller om ni i brist på andra sysselsättningar tycker det är roligt att skriva fula ord i demobands gästbokar.
  4. Kul, detta gilla jag. Kul med taktbytningen mellan sjutakten och fyra fjärdedelstakten. Snyggast i låten måste vara vid stråkarna (grymt ljud på dem) och precis efter där "didily! didily! didily! do di" bra jobb
  5. Olke - Kul att du tycker det låter soft. Men som dem flesta låtar vi gör, och alla demoband för den delen så blir det olika experiment. Här i att försöka bygga upp dynamiken och att improvisera under lång tid och fortfarande behålla 'suget'. Holmqvist - gött att det faller dig i smaken
  6. Ojoj, vilka komplimanger. The Ganesha bockar och bugar.
  7. Mmm, helt klart grymma, köpte Amateur girlfriend.... för ett tag sen. Bästa skivan. Mitt tips - Cinematic Orchestra "Man with a movie camera" och "Motion" Och om ni är mer inne på experimentell jazz electronica kolla upp Jaga Jazzist.
  8. Kan inte låta bli att fylla på lite. Cinematic Orchestra - hur bra som helst, kolla "a man with a movie camera" och "Motion" Jaga Jazzist - Norsk spännande experimentell jazz med hur grymma melodier som helst. "A livingroom hush" är nog bästa skivan. Gotan Project - Argentinskt tango influerat. Man blir kär.. lite namedrop: Mats & Morgan Tortoise Bo hansson Lucky people center Euroboys Godspeed you! black emperor Soft machine Squarepusher Dj Shadow Och sen mitt band 😛 länk i signaturen
  9. Men skämt o sido.. Inga nämner Dave Navarro. Håller inga med om att han lyfte RHCP gitarrspel?
  10. Har snackat med virveln, han vet sin plats i fortsättningen. Kul att du gilla melodin.
  11. Jo, trummorna ligger lite högt. Alltid svårt att mixa dem... Speciellt när dem läcker in i stärkarna. Har inte reflekterat över om baskaggen är för klen, kanske borde införskaffa 5-liters Bigpacken du snacka om. Så är det det här med sången... Visst det hade vart rätt kul, men det finns så mycket.. sång.. Det är kul försöka berätta sagor och förmedla känslor med bara musiken. Det är en stor del av hela visionen. Tack för alla kommentarer!
  12. Hehe, vi kanske måste ta en titt på chorus-rattningarna. Hade vart tråkigt att hamna i bingolottoträsket 🙂 Kanske borde smutsa ner gitarrljudet lite, fattar vad du menar med det rena.
  13. Kul att du diggar 😉 Men du, kantslagen. På ett par ställen ligger han kanske lite efter lr lite innan. Fattar inte riktigt hur du menar. Jag lyssnade igenom ett par gånger men tycker det låter tight. Meningen är ju att rytmiken på kantslagen ska låta lite glitchigt, inte konsekvent lika liksom.
×
×
  • Skapa ny...