Jump to content
Annons

Kill All Autotuner

Medlem
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Kill All Autotuner

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  Studioteknik, MC,bågskytte

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Nja, Fanns det någon knorr ? Jag hör bara repetetiv knarkmusik
 2. Trekvartsbyxa ? Och ränna runt som en annan svensson ? Nejtack, det är för mycket försenad NirvanaGrunge. 15 år sedan. Looserstil usch. Tacka vet jag sjömanskostym I VITT !
 3. Nog är det en av de bättre regeringar vi haft. I tider då Persson t.o.m med ansvarade för en hel tsunami , så är regeringen Reinfeldt klädsamt osynlig. Jättebra så. politiker ska inte märkas , dom ska bara styra landet i någorlunda skick. Resten kvittar.
 4. Sydafrikanska Roodeberg , busgott Ca. 80:-
 5. Hoppas att man får höra mer av dig i framtiden. Det här är vad som behövs för att mota Mainstream några hack tillbaka.... Det här är bättre och betydligt roligare än KOOP t.o.m. 5 tummar upp i taket.
 6. Mycket bang for the buck = bra låt. Hittar absolut inget att klaga på (Eller tipsa om) det låter färdigt i mina ögon
 7. Ja, mickingången till MD:n är i stereo. 100% säker på det. Du behöver en electretmikrofon som drivs av ett internt litet batteri . Som ex.vis Sony EMC-MS907 . Det finns billigare förstås, från några hundralappar och uppåt. Bruset som du har fått, beror antagligen på att du använder en vanlig dynamisk mick, den har för lite utspänning för att mata korrekt nivå till MD:n. Kan ju avhjälpas om du satsar ett par -trehundra på en liten preamp (behringer t.ex.) då kopplar du en line out från preampen till MD.n Fast det är väl roligare att satsa på en stereo-electret från början ? Ett annat sätt : Om du är lycklig ägare av ett gammalt kassettdäck med mick in , så ska det funka att plugga in där och ta signal från en lineout. En Gitarrstärkare kan funka också. Eller du köper en asbillig liten mixer direkt. De finns från 500 spänn ute i handeln, då kan du plugga in vilken mikrofontyp som helst.
 8. Bara med vispar ? Då är det inte så blödigt. Satsa hellre på skinn och stämning, där finns det en hel del att göra, frånsett uppmickningen, som är nästa steg. Fundera på hur du vill att grundljudet ska vara. Tunnt skinn = transientrikt och spänstig diskant. Tjockare skinn = muffligare klassiskt jazzsound (varmare). Det finns ju virveltrummor som är några tum större, dom ger lite högre volym därför att mer luft sätts i rörelse av skinnet. Bättre volym när det gäller. Edit : Stavar som en ordblind smurf idag.
 9. Är bara sååå impad ..... här ska kollas.
 10. Får se nu om Luthman kan börja marknadsföra den lite bättre... Shhhhh ! Vi Trackies kan väl få ha vår hemlighet i fred
 11. Men hallå där ! Köp den. Så har du ju allt i ett. Vad menar ni? Ar detta ett ljudkort o klaviatur i ett eller? Så är det .
 12. Det är omöjligt att svara på. Klart att de flesta flummar in på soundet, eftersom de flesta på den här sidan älskar sina teknikgrunkor. Men bortsett från sönderkomprimerad techno har inte så mycket nytt tillfogats till begreppet musikproduktion. Det är mest upprepningar (Rörvärme..nån?) plus en jävla massa volym. Man ska klanta till det riktigt ordentligt idag, om man inte kan få till en bra inspelning som åtminstone duger för reklamradiostationer. Men för oss som inte är döva och heller inte impade över den makeupen, lyssnar och proddar hellre med instrumentens dynamik än mot.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.