Jump to content

Kill All Autotuner

Medlem
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Kill All Autotuner

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  Studioteknik, MC,bågskytte
 1. Nja, Fanns det någon knorr ? Jag hör bara repetetiv knarkmusik
 2. Hoppas att man får höra mer av dig i framtiden. Det här är vad som behövs för att mota Mainstream några hack tillbaka.... Det här är bättre och betydligt roligare än KOOP t.o.m. 5 tummar upp i taket.
 3. Mycket bang for the buck = bra låt. Hittar absolut inget att klaga på (Eller tipsa om) det låter färdigt i mina ögon
 4. Ja, mickingången till MD:n är i stereo. 100% säker på det. Du behöver en electretmikrofon som drivs av ett internt litet batteri . Som ex.vis Sony EMC-MS907 . Det finns billigare förstås, från några hundralappar och uppåt. Bruset som du har fått, beror antagligen på att du använder en vanlig dynamisk mick, den har för lite utspänning för att mata korrekt nivå till MD:n. Kan ju avhjälpas om du satsar ett par -trehundra på en liten preamp (behringer t.ex.) då kopplar du en line out från preampen till MD.n Fast det är väl roligare att satsa på en stereo-electret från början ? Ett annat sätt : Om du är lycklig ägare av ett gammalt kassettdäck med mick in , så ska det funka att plugga in där och ta signal från en lineout. En Gitarrstärkare kan funka också. Eller du köper en asbillig liten mixer direkt. De finns från 500 spänn ute i handeln, då kan du plugga in vilken mikrofontyp som helst.
 5. Bara med vispar ? Då är det inte så blödigt. Satsa hellre på skinn och stämning, där finns det en hel del att göra, frånsett uppmickningen, som är nästa steg. Fundera på hur du vill att grundljudet ska vara. Tunnt skinn = transientrikt och spänstig diskant. Tjockare skinn = muffligare klassiskt jazzsound (varmare). Det finns ju virveltrummor som är några tum större, dom ger lite högre volym därför att mer luft sätts i rörelse av skinnet. Bättre volym när det gäller. Edit : Stavar som en ordblind smurf idag.
 6. Är bara sååå impad ..... här ska kollas.
 7. Får se nu om Luthman kan börja marknadsföra den lite bättre... Shhhhh ! Vi Trackies kan väl få ha vår hemlighet i fred
 8. Men hallå där ! Köp den. Så har du ju allt i ett. Vad menar ni? Ar detta ett ljudkort o klaviatur i ett eller? Så är det .
 9. Det är omöjligt att svara på. Klart att de flesta flummar in på soundet, eftersom de flesta på den här sidan älskar sina teknikgrunkor. Men bortsett från sönderkomprimerad techno har inte så mycket nytt tillfogats till begreppet musikproduktion. Det är mest upprepningar (Rörvärme..nån?) plus en jävla massa volym. Man ska klanta till det riktigt ordentligt idag, om man inte kan få till en bra inspelning som åtminstone duger för reklamradiostationer. Men för oss som inte är döva och heller inte impade över den makeupen, lyssnar och proddar hellre med instrumentens dynamik än mot.
 10. Men hallå där ! Köp den. Så har du ju allt i ett.
 11. Fler tips i 1000:- klassen ? Behringers kort. Annars finns det nada för det priset , som externt ljudkort, sorry.
 12. Tapco är en avknoppnig på Mackie´s division av (Loud) Products. En bättre affär är svår att hitta i den prisklassen. Gillar du tracktion ?
 13. En vän till mig gjorde ganska radikala grejor. Han borrade hål i sin betongvägg , ställde datorn bakom den och drog sladdarna till bildskärm nätsladden , mus och sitt Pci-ljudkort genom hålet. Med datorn i ett annat rum kan du ju fläkta lådan bäst du vill. En galen idee´jag fick just nu : Varför inte ställa datorlådan i ett dedikerat kylskåp ? Några hål måste väl göras på baksidan för sladdar, men de går ju att täta. Datorn står då i en torr miljö som håller 10-15 C på lägsta kyleffekt. Bara inte kylskåpskompressorn kickar igång med ett rytande En akustiskt dämpad extralåda att ställa datorn i med kylelement kostar 10 gånger mer . Om grejor går sönder stup i kvarten på sommaren, borde väl en billig luftkonditioneringsapparat vara till stor hjälp ? Kostar i.o.f. sig ca. 5000:- men då kan du hålla 18-20 C oavsett . Edit : Stavar som en kratta just nu i värmen
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.