Jump to content
Annons

saikkonen

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hittade inget svar på min fråga när jag sökte så jag postar en ny. När jag skall spela in med mikrofon i cubase kommer allt ljud med som datorn spelar upp. Även fast jag använder hörlurar. Det verkar som om den spelar in alla ljud datorn ger ifrån sig. Har testat att muta spår och allt möjligt med den fångar även upp musik från winamp. Jag har ett SB audigy2.
  2. Nej. Jag heter Saikkonen och Bananiel heter Bananiel. Om det är så du menar. 😎
  3. Vi håller på med en house-låt och behöver lite tips på fortsättning och allmänt hur allting låter. Arbetsnamn: Reality ARTIST/GRUPP: Saikko och Bananiel GENRE: House LÅTLÄNGD: 2.34 KOMPOSITÖR: Saikko och Bananiel PRODUCENT: Saikko och Bananiel EV. MEDVERKANDE: ----- INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 2,35 STATUS: Skiss Reality.mp3
  4. Mycket bra Perrra! Fick lite "Pryda-vibbar" i början. Längtar till imorgon då man kan brassa på låten på högtalarna utan att vecka flickvännen... Älskar virvelklappet. Hur har du gjort det? 4 flugor av 6 blir betyget.
  5. Du har helt klart potential att göra nått mycket bra. Gillar soundet i låten. Mitt förslag är att du börjar om från början. Tänk "utanför ramarna" lite och försök få fram någon mer intressant melodi/basgång och överaska med filter och oväntade saker. Så blir det mer "aha!!".... Annars mycket bra jobbat! /saikkonen ..
  6. Skall inte repetera vad pluffo sa men han har en poäng. Tycker att virveln är lite för släpig och så är det svårt att få en riktigt ljudbild utan sång. Annars mycket bra jobbat! Coolt att du har gjort det mesta i Reason. 16 halvrökta cigg av ett paket.. (ett bra betyg med andra ord). Kämpa vidare! /// Saikkonen och Bananiel
  7. Kul att det finns några vänliga människor kvar här på forumet! Tack!
  8. Jag får bara att jag skall ladda hem freedownloadcenter... suck.. 🙂
  9. Vet inte hur du fick det att fungera men för mig så kommer jag bara till en "död" länk... Tack!
  10. saikkonen

    Stomper hyperion?

    Är det någon som har en fungerande länk att ladda hem trum-synthen stomper hyperion? Har letat ett tag nu och inte hittat den... 😲 Tack!
  11. Ok.. det var det jag inte misstänkte. Är väl bara jobba vidare. Om ingen har någon annan teori vill säga..
  12. Hur får man instrumenten att passa in i låten när man gör en remix? EQ kanske?Just nu låter det så "pålagt" när jag har gjort remixar. Finns det nån forskning bakom detta eller gäller det att hitta rätt synth och basljud? Genren är house/electro..
  13. Har ett problem när jag skall ändra hastigheten på låtar i Acid. Vissa låtar i Acid går att öka bpm på men vissa går inte, utan pitchas. Varför 😆 ? Och hur löser jag detta problemet. / saikis
  14. Kan nån beskriva grundligt hur man side-chainar i Reason 3.0. Både med hjälp av compresson och på den gamla sättet (så man gör i reason 2.5). Har sökt igenom forumet men inte hittat någon bra guide. Fick det inte att fungera när jag följde manualen heller. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...