Jump to content

Kwiz

Medlem
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kwiz last won the day on December 22 2017

Kwiz had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutralt

About Kwiz

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

2,745 profile views
 1. Kwiz

  Wknd1

  Version 1.0.0

  1 download

 2. Kwiz

  Vv

  Version 1.0.0

  4 downloads

 3. Kwiz

  MP

  Version 1.0.0

  5 downloads

 4. Kwiz

  japan

  Version 1.0.0

  4 downloads

 5. Kwiz

  mox

  Version 1.0.0

  3 downloads

 6. Kwiz

  Xeh

  Version 1.0.0

  3 downloads

 7. Kwiz

  moj002

  🎸🎹💻🔊
 8. Kwiz

  moj002

  Version 1.0.0

  4 downloads

 9. Som sagt, både FL Studio och Logic Pro X blir bättre hela tiden. Men eftersom Logic Pro X är utvecklat av Apple själva så kan det finnas en fördel i prestanda där. Image Line har dock ett väldigt bra supportforum där du kan läsa mer. Här är några jämförelser mellan FL20 och Logic Pro X 2018. Notera att de skriver att det är krångligt att spela in ljud i FL, det stämmer inte enligt mig, det är möjligtvis annorlunda än andra DAW:s men det är en vanesak, ljudet blir i alla fall inte sämre. Jag såg också att Logic Pro X inte finns i demoversion vilket är lite synd om man vill testa innan - kanske ännu en fördel till FL då. Även värt att komma ihåg är att köper du FL kommer du ha tillgång till både Mac och Windows-versionen .. för evigt.
 10. Intressant frågeställning, jag har själv funderat på samma sak. Jag har en 2016 MacBook Pro med både Logic Pro X och FL Studio 20 för Mac som släpptes tidigare i år. Initialt hade jag väldiga problem med FL Studio för Mac då det gjorde datorn otroligt varm och överbelastade processorn. Som tur är så är företaget bakom FL Studio (Image Line) väldigt hjälpsamma när det kommer till supportärenden och de tog snabbt fram en patch efter att jag kontaktat dem via deras forum. Efter det har det blivit bättre, men eftersom Logic Pro X är utvecklat av Apple själva så upplever jag att det är mer optimerat för Mac. Att Image Line ger gratis uppdateringar livet ut väger tungt, speciellt för mig som använt FL Studio i över 10 år. Logic Pro X kostar för varje uppgradering (d.v.s. när man går från ex. version 10 till 11). Idag är både FL Studio och Logic Pro X väldigt mogna programvaror och de är likvärdiga i sin kapacitet. Att spela in ljud via FL Studio är inga problem och jag gör det ofta. Man får med en hel del vettiga plugins både till FL Studio och Logic Pro i form av både effekter och instrument. Som ovanstående nämnt så handlar det framförallt om personliga preferenser. Har du möjlighet hade jag rekommenderat att testa båda. Här kan du läsa mer om "DAW Wars" d.v.s. huruvida en DAW låter bättre än en annan. En huvudpunkt är citerad nedan: Mvh
 11. Jag har haft RP6 i ca 4år och aldrig stängt av dem med strömbrytaren. Jag har inte märkt några sidoeffekter av detta eller någon avvikelse i elräkningen.
 12. Kwiz

  R53

  Version 1.0

  2 downloads

 13. Kwiz

  RL

  Version 1.0.0

  4 downloads

 14. Japp jag fick komprimera till 80 kbps innan det gick att ladda upp, då kändes det lite meningslöst. Nu är gränsen 2 MB, ett tag var den 1 MB haha
 15. Google har en inbyggd valutaomvandlare också, testa att skriv: 99 usd in sek
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.