Jump to content
Annons

Puskalainen

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

192 profilvisningar
  1. Super. Tack för alla tips. Jag ska nog få ihop något av allt detta. Man får nog anpassa sig lite efter vad som finns att tillgå. Tack verkligen för alla tips. Må väl!
  2. Det är enkla glasade skjutdörrar så jag vill nog hitta en lösning än at tlägga in extra fönster, så jag skulle vilja bara isolera med något typ av material. som ex. akustisk skum, någon typ av film för fönstret, elelr annat material, men jag är inte bra på vad som fungerar och inte fungerar... någon enklare lösning. En dag måste jag ge tillbaka rummet intakt.
  3. jag har hittat "window soundproof film". Någon som har erfarenhet av det?
  4. Det är en del av ett tegelhus som jag tänkte göra om. Så jag vill inte mura igen fönstrena utan bara isolera dom så gott det går. Det är bara fönstrena jag vill isolera. Vet inte om frigolit, akustisk skum eller andra ämnen skulle isolera bra?
  5. Hej, Jag skulle vilja fråga lite konkreta tips av er som säkerligen vet mycket mer än jag. Jag har ett vanligt rum som jag vill isolera så att ljud inte går ut. Det är inte så viktigt med hur ljudet låter inuti. Jag ska inte göra inspelningar utan det är mer för röstträning. körsång, sång, tal etc. Så Jag vill ju inte störa grannarna störs eller hör oss. Det är två stora enkelfönster dvs. inga dubbla eller trippla utan ett fönster bara. Och det gör ju att man hör väldigt lätt ut och det är det som är det problemet. Jag behöver täppa igen de två fönstrena helt och hållet, men jag vet inte riktigt på vilket sätt och med vilket material. Så det är min fråga till er och det vore fint med praktiska tips. Vore finfint! Och så ekonomiskt som möjligt. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...