Jump to content
Annons

bjelkeman

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo, €10 per singel och €40 per album och år. Om man inte tror man säljer mycket så är nog det som tar procent bättre. Men om man sitter på en hit så är fast avgift bättre.
  2. En Samson C-Control för talkback funktionen i lilla studion. En Phil Jones Bassbuddy DI och preamp.
  3. Det finns massor att läsa om att bygga studio. //forum.studio.se/topic/2318-lanksamling-for-studiobygge/ Gipsskivor är vad jag tror att du letar efter. Men lite mer information om vad du försöker göra skulle nog hjälpa.
  4. Ville bara tacka för de utförliga svaren.
  5. bjelkeman

    cobalt

    På bas är de suveräna. På gitarr så vet jag inte.
  6. Min lösning på det samma problem, i andra sammanhang, har varit att slå mig samman med någon annan som är ett bättre ansikte utåt än vad jag är, men samtidigt är en riktigt bra samarbetspartner. Och vi måste komplettera varandra. Inte alltid lätt att hitta, men det går. Ensam är inte stark. Ett bra team är starkare.
  7. Det funderas mycket på lyssningrumsakustik här, hur man får det så neutralt som möjligt mm. Diskussioner som jag följt med intresse, då jag bygger en studio själv just nu. Samtidigt så ser man exempel på proffs-studio, som Atlantis i Stockholm där många artister har spelat in, där lyssningsrummen inte alls ser ut som jag föreställer mig när man läser om hur man skall skapa ett bra och neutralt lyssningsrum. Rummet verkar symmetriskt från en lyssningssynpunkt, men det finns en massa hårda saker i rummet i bak, inga diffusorer, basfällor, absorbenter (vad jag kan se). Hur kommer det sig? Vad är det jag missar?
×
×
  • Skapa ny...