Jump to content

FNG

Medlem
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

FNG last won the day on July 13 2015

FNG had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutralt

About FNG

 • Rank
  Med i gänget
 1. Tja Schysst låt. Dock så känns det där klockljudet fel. Det låter som det är inspelat i ett rum med hel annan akustik än resten av instrumenten i låten. Jag hade testat med mer reverb och justerat stereobilden så att den passar in bättre med de andra instrumenten.
 2. https://www.soundtoys.com/store/backinblack Soundtoys 5 för 299USD, ca 2700kr. Slog till direkt!
 3. Hej Jag har bra erfarenhet men priserna är alltid lite högre där. Dock så får man nån typ av "credits" där som man kan använda till framtida köpa.
 4. FNG

  Pitcher plugin

  Waves tuner finns på rea: http://www.waves.com/plugins/waves-tune-lt#tuning-vocals-with-waves-tune
 5. Hur kan du bevisa värdet 20 000 respektive 80 000kr? Hur ska du tjäna pengar på detta?
 6. "Press play, fast forward Nonstop, we have the beaten path before us" 🙂 Bra låt och cool plugin! Vore kul att testa demot.
 7. D16 Toraverb D16 Devastor Arturia Jupiter 8V
 8. Hej Garritan - CFX Concert Grand. Dyrare än de andra men den kändes väldigt påkostad.
 9. Tack för tipsen! Filterfreaks ser riktigt bra ut. Dock känns det som lite väl mycket pengar för en glad amatör. Laban1: Ja, det går ju självklart men kan bli lite omständligt om man vill göra mer avancerade saker.
 10. Hejsan Jag är på jakt efter en bra filter plugin. Målet är att kunna skapa lite rörelse med filter som rör sig i takt med musiken. Tex ett Low Pass filter som öppnar och stänger sig över fyra takter, Har tittat lite på plugins som The Drop, Cableguys Filter Shaper och Vengeance Philta XL. Det jag undrar är ifall någon här har tips på en bra plugin?
 11. Okej. Låter bra. Posta gärna här igen när du har en ny version.
 12. Hej Bra jobbat. Tänkte på tre saker. 1. Effekter: Den swischande ljudefekten. Jag tror att låten skulle må bra av den kom in lite mer sällan och kanske på lägre volym. 2. Introt: Jag tror att intro skulle bli bättre om du lät vissa element komma in lite långsammare. Så att låten kan bygga mot breaket. 3. Droppet: Låten tappar energi när droppet kommer. Synthen som kommer in dränker pianot och det känns som att det är alldeles för mycket reverb/delay. Personligen så tycker jag att introt och outrot där pianot kommer fram låter bättre än droppet. Vilket Piano har du använt?
 13. FNG

  Ny dator

  Tja MSI's gaming laptops är riktigt bra. Den i7an är riktigt bra för att vara en laptop så mjukvara som en DAW kommer att funka fint på den. Det enda är väl att det är en 17" skärm. Så den blir inte särskilt portabel för att vara en laptop.
×
×
 • Create New...