Jump to content
Annons

Ferr3

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Klart allt annat spelar roll =) Men vill ju få det så bra som det bara går!
  2. Vad är bäst att göra, Sitta på långsida som Claes säger, eller att sitta mot kortsida fönster och bygga någon typ av skärmvägg med absorb på? Sitter som o velar fram o tillbaks..
  3. Tänkte du på långsida? Har lite problem o sitta symmetriskt då soffan är så pass lång att det blir lite osymmetriskt.. Har väldigt dåligt planlösning känner jag, och kan som inte banka ut en vägg då det är hyresrätt. Det går inte om man sitter mot fönstrena på kortsidan? Det enda som jag kan tänka mig blir lite knasigt är att väggen bak blir kortare/längre pga hallen på vänstersida. Blir ju som olika längder på väggen där bak.. Om man ska sitta på långsida blir det att sätta ena monitorn på soffan som lär brinna upp, heh. Annars blir det osymmetriskt.
  4. Okejokej, så det går inte alltså att ha skrivbordet mot fönstrena/balkongdörren? problemet är då ena hörnet på rummet är bara helt öppet så vet jag som inte riktigt hur jag ska göra för att få "bästa" möjliga i min situation.
  5. Hej! Som det är nu så ska jag beställa ett par M-Audio Bx8, men jag har lite ont om plats för att kunna ställa upp dom rätt. Såg på någon tidigare tråd att någon körde med ett skrivbord i hörnet (ser ut som mitt enda alternativ om jag ska få plats med soffa och tv). Men jag vet inte hur pass mycket sämre det är att köra så istället för att köra på kortsidan. Det hade varit as bra om jag hade kunnat snöra ut sängen ur sovrummet och suttit där, men det går tyvärr inte för vart ska man ställa en 180s säng annars. Så jag tänkte kolla med er som är lite mer inne i akustik än vad jag är, vill ju få det så bra som det bara går utan att behöva slänga soffa + tv.. Hade kunnat köra långsida men då får jag inte plats med soffan, iaf inte om jag ska köra symmetriskt, blir lite mer åt ett håll. Det är det som är problemet just nu, vart jag ska ställa upp skrivbordet, antingen i hörnet och köra med nå absorbenter o hoppas att det går finfint, eller att köra osymmetriskt och hoppas på att det inte blir helt galet. Hade kunnat ställa upp det på kortsidan om jag inte hade haft en balkongdörr där. Kan inte exakta måtten på "vardagsrummet" jag sitter i, men det är rektangulärt, Bifogade min underbara paint ritning på ungefär hur det ser ut. Alla tips uppskattas!
×
×
  • Skapa ny...