Jump to content
Annons

Baugarn

Medlem
  • Antal inlägg

    58
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Inlägg av Baugarn

  1. 13 timmar sedan sa levap:

    Tja. Jag håller på med music och producerar eget, som hobby i nuläget men vill ta ett steg längre, jag söker samarbete. Ska inte skriva mckt, stil jag interesserad mest är bra pop men provar mig i olika genren, några demo - tryck po länken

    https://disk.yandex.ru/client/disk/Demo

    Tja!

    Har du någon uppladdning på t.ex Soundcloud/Youtube eller dylikt där jag kan höra dina demos? Yandex fungerar inte för mig av någon anledning.

    Mvh
    Baugarn

  2. On 2021-06-26 at 11:20 sa EmOLee:

    Hej! 
    Låter definitivt som något som skulle kunna komma på radion när man sitter där och käkar frukost (menar det som något positivt). Kan hålla med ovanstående om sidechainen, lite mer smooth hade varit behagligare att lyssna på, men jag tycker inte du ska skippa det! Saknar lite percussion eller keys i bakgrunden i de lugnare partierna för att inte tappa drivet, men alltså det är bra jobbat! 🙂

    Hej EmOLee!

    Tack för feedbacken! 🙂 Uppskattas enormt!! 

    Kan förstå det du säger! Ibland känns den kanske lite avklädd, och det kan få lyssnare att tröttna. Klart värt att tänka på.

    /Baugarn

  3. Citat
    On 2021-06-26 at 11:24 sa EmOLee:

    Hej igen 😄

    Jag är på för collab, om du gillar min röst. Du kan lyssna på soundcloud.com/em-olee/run (där finns några fler). Kör lite indie-pop med elektroniska vibbar, har även ett EBM-projekt och har varit sångare i punkband. Stilmässigt så är jag med andra ord ganska öppen. Du kan väl skicka ett meddelande om du vill höras!

    / Em

    Hej EmOLee!

    Tycker definitivt om din röst. Jag gör dock inte så pass downtempo musik som det du laddat upp. Har du länk till EMB/någon annan låt som har lite mer tempo så man får höra hur din röst passar till det? 🙂

    /Baugarn

     

  4. 4 minuter sedan sa Fidden:

    Låter ganska proffsigt och genomarbetat, men även otydlig och förvirrande produktion bitvis. Har svårt att lyssna när den där sidechainen ligger där och duckar för något ohörbart. Förstår att det är en effekt du är ute efter, men tyckte det gick till överdrift.

    Tror grundmaterialet och låten i övrigt är bra, även om jag störde mig lite på att något inte var en dröm utan en mardröm. Lite som att det korven inte är en korv utan en prinskorv. 

     

    Tack Fidden!! 

    Förstår vad du menar med Sidechainen- det var, som du förmodade en effekt jag var ute efter. Ville att det skulle vara flowet genom hela och strävade kanske lite mycket efter att göra något "nytt".

    Är ingen låtskrivare i grunden, men bra feedback där också.
    "Lite som att det korven inte är en korv utan en prinskorv." - är nog den bästa läsningen jag varit med om på länge. 😂

    Tack igen för ärlig feedback! Uppskattas något enormt- hoppas låten i sig var intressant. 🙂

    Har du något som du vill ha feedback på eller att jag lyssnar på så hojta, annars får du ha en bra dag så ska jag finslipa lite till nästa låt.

  5. Just nu sa Alexander Munck:

    @BaugarnHalloj!
    Jo släppte en ny låt för nån dag sen:

    Så är mycket house, electro-house, chiptunes etc, vilken schanger är du mest inne på?
     

    Haha köttade den precis via din soundcloud! Sjukt härligt beat- drar en tillbaka till de gamla spelen. 👌

    Kanske inte är riktigt på samma genre, min stil är mer electronic pop/edm:
     

     

     

  6. Hej! 

    Jag har hållt på med musik i ca 8 år nu och har äntligen börjat komma på banan med vad jag faktiskt vill göra för typ av musik. Det är fortfarande en hobby, men önskar ju såklart att man kan börja jobba med det framöver- därför önskar jag 100% ärlig kritik/feedback. Kommer inte ta åt mig, så skäms inte.

    Detta är den senaste releasen men kommer snart att dumpa ut mer- i liknande stil. 
    Vill ni ha feedback tillbaka, så skriv bara det.
     

     

  7. Hej!

    Jag har hållt på med musik i kanske 8 år nu och har äntligen hittat min flare, eller ja- det jag vill göra med musiken. 
    Har haft en hel del samarbeten med olika sångare/sångerskor och vill nu börja på ett nytt projekt. Allt kommer att ske på distans, mycket p.ga Covid, men även då man kan inte behöver limitera sig geografiskt.

    Här är det senaste alternativet av collab som jag släppt:

     

  8. On 2020-07-27 at 20:32 sa kamisc:

    Inser (när jag läser Fiddens svar) att jag kan ha varit otydlig. Min feedback handlar enbart om gitarren som spelar slingan. 

    Det var tydligt för mig. Alla har olika smak där också- vissa anser att den ena gitarren funkar medans den andra föredrar den andra- har även hört att "gitarr är dött, varför valde du det instrumentet?" osv. Uppskattar all din feedback Kamisc. Du får gärna höra av dig om du vill att jag lyssnar på det du gör!

  9. On 2020-07-27 at 17:04 sa Fidden:

    Snygg låt. Gillar sången. Men jag skulle plockat bort kompgitarren (eller vad det är, distad harpa?) samt gitarren som spelar slingan. Dessa låter inte bra. Ackeguran låter fint, den ska vara kvar. 

    Vad slingan ska ersättas med för instrument vet jag inte, kanske funkar med gitarren, men hade då velat ha den mer som en andrastämma till sångmelodin, inte unisont. Låter väldigt oinspirerat.

    Tack! Okej, ja- kanske blir en röra med den (det är kompgura). 

    Försökte hitta instrument- gjorde totalt 23 olika varianter men hittade inget som jag ansåg passade bättre. Fastnade med det till slut. Hmm ja, du kanske har rätt. Gjorde som sagt många varianter av låten, med olika melodier/instrument- men den ända jag ville gå tillbaka till var den här varianten. Får klura på det till nästa gång.

    Tack för bra feedback! Uppskattas.

  10. On 2020-07-27 at 16:37 sa kamisc:

    Jag vill inte uttala mig om mixningen, men tycker gitarr passar låten. 🙂 Effekter kan säkert få den att kännas mindre stel, alternativt låta en gitarrist spela in ett mer organiskt solo med låten som förlaga. 

    Kanske det, det är jag själv som spelat in den men har inte dammat av min el-gitarr på många år så kände väl själv att jag borde kunna spela in den lite bättre. 😐 Ska tänka på det till nästa också. Mixingen är även den gjord under lite sämre förutsättningar- en amatör musiker med endast headset. Så finns nog mycket man kan göra där. Bara försöka öva och bli bättre! Tack för att du tog dig tid för feedback!

  11. Tjäna,

    Det jag söker är en sångare att samarbeta med. En sångare som helst kan skriva egen text och har en egen mikrofon. Stad är ej specifikt då man kan skicka filer över intranätet. Jag är en House producent och mina låtar finns både på Spotify och Soundcloud, har även uppgraderat alla mina program och köpt nya så nu låter det mesta mycket bättre framöver. 🙂

    Inte mycket mer att säga, har du intresse att göra lite "House" liknande musik och kan sjunga så kontakta mig.

    Min musik hittar du genom att söka på Baugarn.

    /Baugarn

  12. Behöver man ha 9 euro på bankkontot/PayPal-kontot för att det ska gå igenom? Får bara errormeddelande hela tiden:

    Banken som utfärdat ditt kort godkände inte den här transaktionen. Kontakta kortutfärdarens kundtjänst om du har några frågor. Du kan även lägga till ett annat kort för att fortsätta.

  13. Krossad dynamik, det ska upplevas som ljudstarkt på dansgolvet då folk uppfattar högt som bättre. I alla fall av publiken till den genren!

    Jo. Känns som trycket är vad som får låten att bli "bra" inom genren.

  14. Det går till viss del att fokusera bort ljudet, det uppleverlar jag iallafall. Fast kräver en del mental styrka om man säger så... likt en fluga som sitter på armen och är irriterande.

    Från wikipedia

    "Fokusering och förträngning[redigera | redigera wikitext]

    Till skillnad från en vanliga ljudmätare så har hjärnan också förmågan att mer eller mindre fokusera eller förtränga ett specifikt ljud. Detta är troligen också ett arv från evolutionen. Stenåldersmänniskor som kunde urskilja och reagera på vissa svaga ljud från faror hade större chans att överleva och ta hand om sina barn osv.

    Man kan också träna förmågan att urskilja ett visst ljud i en komplex ljudmiljö, orkestermusiker har ofta bättre förmåga än medelpersonen att urskilja och särskilja ljud, något som delvis anses bero på att verksamheten tvingar dem till detta. [1]"

    Jo, eller att inte slicka sockret runt munnen från en munk. ^^

    Tack, väldigt positiv nu till att köpa ett par bra högtalare och låta mina öron vila lite. 🙂

  15. Ska göra det, lite kul om man kan njuta av ljuden istället! 🙂

    Ouch, det är bara hoppas det kommer till det normala igen. Att ha hörsel/öronproblem känns oerhört påfrestande psykiskt.

×
×
  • Skapa ny...