Jump to content

kamisc

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About kamisc

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inser (när jag läser Fiddens svar) att jag kan ha varit otydlig. Min feedback handlar enbart om gitarren som spelar slingan.
 2. Jag vill inte uttala mig om mixningen, men tycker gitarr passar låten. 🙂 Effekter kan säkert få den att kännas mindre stel, alternativt låta en gitarrist spela in ett mer organiskt solo med låten som förlaga.
 3. Hej! Kul att höra din musik! Låten har jättefina stycken, till exempel melodin och produktionen med rösten. Men jag tycker det försvinner i helheten. Överlag förstår jag inte riktigt vad jag lyssnar på. Det känns spretigt, men på ett ogenomtänkt sätt. Mitt tips är att förenkla så man får en röd tråd och ta bort delar som inte tillför något till grundidé.
 4. Hej! Jag tycker låten har skön melodi och bra känsla i sången. Om något ska förbättras tycker jag också det handlar om gitarren. Den har en central roll i låten men jag upplever den lite för stel/simpel för att bära upp det. Det ger mig mer känslan av sing-along än att den är ett förlösande solo som kommer med refrängen.
 5. Hej! Det är väldigt olika uttryck på sången. Hur låten är producerad/soundet passar bättre till den engelska rösten tycker jag. Gillar introt. Refrängen har bra melodi, men skulle nog vänt på dynamiken vers/refr och haft trummor och ös där istället då det känns som om det är crescendot.
×
×
 • Create New...