Jump to content
Annons

Mr mike

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Behöver en spotify invite Tack 😆 mikaelgitarr@live.se
  2. Mr mike

    Bas Plugin!

    Visst grabbar kan man använda ljud och loopar som är "klara". Men jag har hört förmånga dåliga och snodda grejer och är ganska trött på det. Att lära sig ett sådant program tar nog lika lång tid som att lära sig det riktiga instrumentet hjälpligt. Så börja öva... 😎
  3. Ett ackord bygger man oftast på staplade små och stora terser från grund tonen sett. Ton 1 3 5 7 i skalan osv. Om du vill ha fräckare ackord kan du kvart stapla och även kvint stapla. Att leta efter färdiga ackord är okreativt du kan bätter än så. 😉
  4. Mr mike

    Bas Plugin!

    Lägg av med de jävla (ursäkta de fula ordet) virtual guitar och bas och sånt. Programen är otroligt okreativa och fåniga. Om du inte kan spela själv så låna in en kompis som kan. 😉
  5. Den hittar ju alla ingångarna i device setup. Och de är igång. Det står ialla fall "yes" på alla 8 ingångarna i högra hörnet på "VST inputs" i devica setup.
  6. Mr mike

    cubase sx + digi001

    Hallå. Är det någon som kör cubase och digi001 och fått de analoga ingångarna (på baksidan av ljudkortet) att funka. När jag kör protools le är det inga problem, då byter man bara ingång i mixer fönstret. Men i cubases "ingång" finns bara ingång 1 och 2. Alltså de två preamp ingångarna på fra,sidan av kortet. Om du kör cubase och ett annat ljudkort med fler än två ingångar så kanske du har koll på det här och kan vara till hjälp.
  7. Ett tips är att ha en ungefärlig bild av hur du vill att det ska låta innan du börjar ratta. Hur vill du att kompressorn ska jobba? Vad ska då uppnå med kompressorn? Själv använder jag kompresor mest för att få fram tydligheten i ett sound. Ratta inte bara för rattandets skull.
  8. Mr mike

    Om gitarr

    Tuffa på Alex och lycka till med din gitarr 😱
  9. Jag skriver ju för att jag behöver hjälp... Om man köpt protools så ska det väll funka för både mac och pc. Det är väll inte så konstigt.
  10. Det verkar riktigt struligt det här. Ok... Ska jag ta kontakt med digidesign, är dom villiga att ge mig en PC version av protools? Om jag laddar ner ASIO drive. Kan jag köra digi 001:an med annan mjukvara då?
  11. Ja, men dom säljer bara senaste versionerna av le. Så han hade inte coden för 6.1. Han hade inget emot att ge mig coden så det är lixom ingen hemlis. 😳
  12. Är du säker på det? Jag ringde Estrad i Karlstad och data killen där sa att coden inte är unik och att den är typ digi0640 xxxxx nåt. Och det är inga problem om du lånar den av en kompis.
×
×
  • Skapa ny...