Jump to content
Annons

kurt_ko-ben

Medlem
  • Antal inlägg

    233
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. självklart.. men den har fungerat innan, har formaterat om min hgårddisk bara o ska instalera det igen, men kommer inte ihåg hur fan det var jag gjorde sist för att få den att fungera.. därför jag frågar någon hr som kanske vet..
  2. Har ett störigt problem. jag har nyss installerat groove agent 2, men när jag sedan startar upp det i cubase är det helt låst, där finns liksom ingenting att göra i programmet och alla beats saknas, jag har fått det att fungera tidigare, varför inte nu?? hur ska jag göra, ps..det är en crackad version...
  3. tack ska du ha! jag måste säga sååhär, jag var hgos min bror i stockholm för ett tag sen och fick tag på en taylor gitarr o pröva inne i en musikaffär. Men den kostade ju också 16 lock, så sa jag att jag tycte den var lite dyr, så kommer han med en furch för 8 tusen, enligt mig var det hugget som stucket... konstigt nog.... Ingen som har erfarenhet av att ha köpt musikprylar i tjeckien?
  4. vaaää?? släpps det inte förrens i augusti? när jag snackade med musikbörsen sa dom att det skulle ta ett par dagar innan jag fick det levererat... jaja...jag har inte brottom men va fan...störigt:)
  5. Hej! Jag funderar på att köpa en extern kompressor och använda mig av när jag spelar in sången, något tips på en prisvärd kompressor i 19" rack.. min budget är inte allt för stor så 3-4 lock...
  6. kurt_ko-ben

    groove agent 3

    Groove AAgent 3, jag har tidigar ekört på 2an och var jävligt nöjd, men någon kunnig kan säga sitt och knaske jämföra groove agent med Ezdrummer, adductive och dom andra tunga pågarna! för och nackdelar:) tack skan i ha
  7. jag ska till prag i vilket fall som hellst så jag kör direkt till fabrriken och smäller igång hhundögonen o frågar snällt så är det stötrre risk, svårare att säga nej öga mot öga:) när du gav 20 lock för din furch, var det i prag eller i sverige?? jag har testat taylor guror men jag tycker dom är för dyra, men dom låter ju så jävla bäst...min budget ligger på 13.lock så därför vill jag köpa den utomlands... förresten, en annan fråga..någon som vet om man kan köpa typ ett gitarrkitt där man själv sätter ihopa gitarren och målar den? jag vill ha en telecaster och måla själv o sätta ihop själv:) är det omöjligt? det är nämnligen ett för stort projekt förm ig att gör allt själv..
  8. verkar inte vara det lättaste... får ta det när jag åker ner till prag i september, suttit o gogglat ganska angående köp av en furch i tjeckien nu, köper rman direkt från fabriken så kan man få guran för svenska halva priset tydligen...låter jvligt bra, men kan det stämma???
  9. Jag är sjukt sugen på att köpa en Frantisek Furch gitarr. men om man köper dom i prag får man dom för halva svenska priset..så min fråga är, någon som vet var man beställer gitarren ifrån tjeckien? har hittat en massa tjeciska musikaffärer men dom har inte furch så man klan beställa.. kanske man kan kontakta fabriken ang detta?
  10. okej! tack ska ni ha..men jag tänkte beställa från tjeckien, ska köpa lite gitarrer där o sånt så köper allt på en gång... Mackie HR626 skulle det va nåt att hänga i granen?? ge mig gärna lite tips på modeller så jag kan se om dom finns i prag.
  11. kurt_ko-ben

    aktiv monitor?

    hej! jag skall köpa monitorer, men jag är inte så hemma i gamet än.. vad skall jag ha för monitorer. jag sitter i en lägenhet när jag mixar, ska man ha aktiva monitorer då? rummer är cirka 30kvd stort
  12. okeej..så man kan säga att det är som att ändra bpm i en midiinspelning??
  13. vad är timestrech?? och varför använder man det??
  14. kurt_ko-ben

    midi till audio

    tjena... jag har ett litet problem, jag har midi på 4 spår, men jag vill göra om dom till audio,, jag vill inte ha alla fyra i en audiofil utan varje spår som en audiofil... how???? och för det andra..hur gör man om man vill göra om varje spår i sitt projekt till en separat wavefil??
  15. verkar itne stå något i manuelen om det....allltså att få varje trumma på en separat kanal när man styr via midi...
×
×
  • Skapa ny...