Jump to content
Annons

frallec

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. frallec

    SE X1 USB brusar.

    Hej, jag köpte en SE X1 USB för nån dag sen och den låter så här, vet någon varför? Jag använder en MacBook Air 10.9.5 med Logic Pro X.
  2. Att löda är nog inget problem, men till vad ska jag löda den?
  3. Ok, tack så mycket för alla svar, men nu undrar jag lite hur jag ska göra med jordsladden. Var ska den och räcker det att tejpa eller måste jag löda?
  4. Ok, tack, då vet jag.Nja, testade aldrig svajet, armen var inte i. Men när jag satte i den igen så märkte jag att den bara gick att böja den bakåt. Så, vad borde jag göra om jag vill kunna använda svajet?
  5. Jo jag hade uppfattningen att det skulle se ut så, så jag vet inte riktigt vad fan det är med gitarren när den har en träkloss istället för fjädrar.
  6. Okej så jag drog bort den lilla träklossen och då så åkte stallet fram, sedan så föll det ur helt. Jag satte tillbaka klossen och stallet och nu så skrapas strängarna mot pickuperna och jag kan inte få tillbaka det till orginalposition, måste jag ta guran till nån som kan sånt här?
  7. Nu blev jag också lite osäker, Saida? Och hur får man bort träskivan över själva stallfästet? Det finns inga skruvar.
  8. Han är borta nu så det går inte riktigt, men vet någon var fjädrarna är?
  9. Köpte den av en kompis kompis för 3k, det är en cort evl k4, han sa inget särskilt om den, tror att pickuperna var bytta bara, och det var strängar på när jag köpte den.
  10. Jag har en ny gitarr, det är någon sorts floyd rose-stall och när jag bytte strängar så skulle jag skruva åt fjädrarna, men när jag öppnade så såg det ut så här (den inringade sladden är lös). Ursäkta noobfrågan, men jag kan nästan ingenting om hur gitarrer fungerar. Var är fjädrarna till stallet, och vad är den lösa sladden för något? Tacksam för svar.
  11. . Tack så mycket! "The USB jack connects the RP1000 to a computer and provides two purposes. First it is used to provide communication between the RP1000 and the X-Edit editor librarian software. Second, it is used to stream four channels of audio (2 up / 2 back) to and from the computer when using the RP1000 to record via the included Cubase® LE4 recording software or any DAW recording application." Betyder detta att man inte behöver ett ljudkort? Och vad är impendans?
  12. Hade tänkt köpa en digitech rp1000 och koppla in den till datorn för att kunna spela in gitarren,(http://www.digitech.com/en-US/products/rp1000). Min förstärkare har dock inget jättebra ljud så att spela in från den vill jag helst inte, så jag undrar om man kan koppla in pedalbordet direkt till datorn på något sätt och spela in så och om man i så fall måste ha ett bra ljudkort i datorn. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...