Jump to content
Annons

Allmightymike

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Göööööööött!!!!! Får göra det sålänge. Tackar!!! 😳
  2. Drumkit from hell e ju en grej oxå. Då får du både bra trumljud å färdiga trumloopar!
  3. Tyvärr inte, annars så hade det nog gått å scripta sig fram till det. Ingen som vet om det finns fler färdiga presets till Locial editor att ladda ner?
  4. I cubase SX mappen har du en mapp som heter"MIDI Port Enabler". I denna mapp har du en fil som heter "ignoreportfilter". Flytta (eller kopiera) filen till mappen ovanför (cubaseSx) å starta cubase. Nu ska du kunna välja din "riktiga" anslutning!!!
  5. Allmightymike

    Midieditering

    Håller på att fixa våran senaste demo i cubase och har lagt in allt spår för spår från adat. Har ett riktigt enerverande problem... Jag har just triggat baskaggen med Drumagog och spelat in detta som midi på ett separat spår. Det funkar ju skitbra men vill nu flytta varannan midi not till en annan ton för att kunna trigga dubbla kaggar (höger å vänster slag). Har kollat runt lite i Logical editor där det borde gå å fixa till något script men utan att lyckas. Eftersom midinoterna är tagna från livetrummor så följer inte noterna cubase tempo, så man kan tyvärr inte använda "inside bar range" i logical editor. Att lägga till ett tempotrack å pilla med det vill jag helst undvika. Nån som vet något så vore jag grymt tacksam. Skulle ju iofs kunna sitta å markera varannan not för hand men med tanke på att det är några tusen noter så känns det inte alls roligt.
×
×
  • Skapa ny...