Jump to content
Annons

Oski

Medlem
  • Antal inlägg

    100
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Oski

  • Födelsedag 1986-05-25
  1. Hm, länken funkar perfekt för mig iaf. Därför att OGG låter så mycket bättre, och det märks väldigt tydligt i sån här musik. Men om du tittar på två inlägg ovanför ditt så finns det en länk till en mp3 också. tjipp 😲
  2. Yes, Här får du en mp3 version: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...ion%20v%208.mp3
  3. Är det här klassiskt? Ajdå, tack ändå 😏
  4. Vilken bra kritik jag får. Tack ska ni ha! Bastian: jag har försökt hålla mig borta från det syntaktiga ljudet, men det är verkligen svårt. Men jag vet precis vad du menar. Och det är stråkarna som är syntiga. Ska försöka bättra mig. Och jag håller ju med att det inte är så mycket rymd ändå. Fasiken alltså 😏 Marexxx: Jag har gjort en annan låt (sats =). Den ligger på: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...ody%20v%204.ogg Den är en lugnare variant. Kan inte direkt säga att jag vet vad Tjajkovskij har gjort, men jag tar det som en fet komplimang iaf
  5. Det är EWQL Symphony orchestra gold. En synt som använder sig av samplingar. Ok, men det var ju nästan halvnära iaf =).
  6. Nä. Men nu funkar länken. Det va visst en liten parentes för mycket.
  7. Den var fin. Jag störde mig lite på att du sjunger Nyckelen, och inte nyckeln. hehe. Grymt!
  8. Synt rhodesen eller vad det är, den som spelar baktakt skulle jag vilja skrikigare och mindre basig. Lite mer oldschool reggae liksom. Schysst låt!
  9. LÅTNAMN: Space action ARTIST/GRUPP:Jag GENRE:Orkestralt LÅTLÄNGD: 2:20 KOMPOSITÖR:Jag INSPELNINGSÅR: nyss FORMAT: Ogg såklart. STORLEK: 7.4 mb STATUS: Halvklar. Beroende på vad folk tycker ska ändras. Annars är börjar den väl likna klar. Länk: http://valkyria.campus.luth.se/oski/music/...0action.v.8.ogg Jag la upp den här förut, men nu har jag uppdaterat den, och jag tycker inte om att bumpa trådar. Vad tycks, är jag på rätt spår? Känns den rymdkrig eller har jag misslyckats?
  10. Du låter exakt som sångaren i Men at work 😠 du vet, dom som har gjort land down under. Jag är kass på att kommentera på såna här låtar. Men den var fin. Kanske lite tom emmellan där vid trumpartiet. SKulle gärna sitta fint med nåt mer där, kanske lite jäklarannamma. Hehe, kan inte bidra med nåt mer. kämpa på.
  11. Låten är kanske lite spretig som sagt, men den är jäkligt schysst. Soft och catchig. Men den saknar det där lite extra i melodin som gör att den blir lite mer intressant. Sången är skitbra. Du (det är väl du?) låter som en blandning mellan Jeff buckley och sångaren i coldplay. Ljudkvaliten är lite burkig överlag tycker jag, med det är inte så mycket. Jobba på. skitfint ju.
  12. Tack å tackar. Jag har gjort lite ändringar nu. Försökte få fram basen och trummorna lite tydligare. Gjorde lite fler ändringar också.
  13. Faktiskt, så har jag inte kvantiserat nånting i den här låten. allt är inspelad med min keyboard och de gånger jag missar lite så flyttar jag tonen manuellt. Men jag kanske ska släppa till lite mer. Vad menar du med dubba instrumenten mot varandra? Tack för hjälpen jasså finns det oggstöd i nya winamp? Är kanske bara jag som är gammalmodig och kör 2.76 fortfarande för att det drar mindre minne =).
  14. Har du inte VLC? Annars finns det plugins till winamp också. Hur klarar du dig utan ogg? =)
×
×
  • Skapa ny...