Jump to content
Annons

Mogana

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Tror faktiskt det är lite enklare än så. Jag köper inte resonemanget talang helt utan att Waldner blev så bra som han blev har inte med talang att göra i den utsträckningen utan det hela handlar om att han gick in för det helt enkelt. Han jobbade hårdare än andra och tränade oftare. Kopiösa mängder timmar han bara stått och övat för att bli bäst.
  2. Klart det ska låta bra direkt efter inspelning. Sjunger man falskt så får man ta och göra om det. Något annat som inte blir bra får man ta och göra om det. Man kanske är lite av en perfektionist och det kan stundtals ta en jävla tid att bli klar. Men om man inte tänkt att göra det vettigt och göra något som man själv är nöjd med vad är då meningen med det hela att börja med.
  3. Näst intill alla kan lära sig att sjunga så det låter hyffsat. Att du inte kan det är för du inte har lagt ner tid, energi och vägledning för att träna upp rösten. Richie till exempel har sjungit hela livet och har nog träffat en och annan sångcoach i sina dar plus att han rör sig med John som också kan det där. De hopplösa fallen är de tondöva och dom är inte många. Sen att alla inte kan lära sig sjunga som Pavarotti säger sig ju själv men att ta ton så det låter bra är ingen omöjlighet.
  4. Faktiskt inte ett dugg orättvist. Utan det handlar om att ge allt man har och jobba hårt. Sungha där blev inte bra för att han fick en gitarr i händerna. Han blev bra för att övar 5 + timmar varje dag. Jag är bra för att är villig att gå upp kl 4 varje morgon för att få två timmar extra övning utöver de 11 timmar jag ägnar åt musiken annars. Man får ingen gåva från gud så man är bäst. Man får kämpa, jobba och offra allt annat för att komma dit helt enkelt.
×
×
  • Skapa ny...