Jump to content
Annons

MagnusMollin

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av MagnusMollin

  1. http://www.macprovideo.com gör bra grejer också!
  2. Som sagt, alla gillar olika.
  3. Absolut! Det handlar inte enbart om House, utan även om all annan musik som flyter omkring där ute.
  4. Om jag inte minns fel så fanns just månadens låt(ar) förut här på Studio Forum? Skickades ut via E-post också. Valdes av redaktörer och moderatorer (?).
  5. House musik kan tyckas vara uttråkande och monoton. Men hemligheten bakom de kändaste låtarna, bland annat av SHM, Avicii, mfl. är inte bara själva melodin eller upplägget utan till största del Sången. Det finns många, och dessutom riktigt stora låtskrivare som arbetat med SHM, osv. Det handlar om att skriva en text som sätter sig i huvudet på folk (sommarplågor är ett exempel), och dessutom blandas ihop med ett bra arrangemang. På detta vis kan producenterna fortfarande använda samma synthljud som de gjort sedan tidernas begynnelse. De stora bolagen (Universal Music, EMI, Warner, etc.) är av erfarenhet väldigt strikta med just sången, och lägger mindre fokus på det "andra". Som sagt, i de flesta fall handlar det om Text!
  6. Hej! Det var ett bra tag sedan jag besökte Studio på nätet. Under de åren som gått har jag kört igång diverse musikrelaterade projekt, eller rättare sagt företag, som förhoppningsvis ska förverkliga min dröm om att få arbeta med musik på heltid. Så, vad gör jag? Jag arbetar med Digital musikdistribution (+mer), eget skivbolag samt en kommande butik. Förutom det nämnda ovan har jag även arbetat som manager åt diverse artister som jag stöttat, guidat och hjälpt i denna musikaliska djungel med det mesta tänkbara. Känner att det är roligt att vara tillbaka till Studio Forum, för att ännu en gång få dela värdefulla tips & idéer till er alla, men att även få ta del av er kunskap! Mycket nöje! /Magnus M.
×
×
  • Skapa ny...