Jump to content
Annons

Tuzzy

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Du behöver inte ha subwoofern på skrivbordet. Grejen med låga frekvenser är att de hörs även om det är något i vägen, så det är inte viktigt om subben är riktad mot öronen som det är med monitorerna.
  2. Okej, blir väll en beställning därifrån då. Ska först testa mina kommande monitorer innan jag bestämmer hur mycket absorbent jag behöver. Tror ni att det jag länkade plus: 2 st http://www.thomann.de/se/the_takustik_sap80_pyramidenschaum.htm och http://www.thomann.de/se/eq_acoustics_classic_wedge_foam_tiles_grey.htm skulle funka? Mitt rum är ungefär 2,5x4,5 meter stort.
  3. Tysken har billiga men frakten ligger ju på 150 kr. Finns det någon svensk sida som säljer billiga ljudabsorbenter? Något i stil med detta: http://www.thomann.de/se/the_takustik_noppenschaum_1030_4er_set.htm
  4. THomann har 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Så skicka tillbaka dem om du inte gjort det, kanske får betala en del frakt dock men det är det nog värt om du inte är nöjd.
  5. Tror det blir HS-80M ändå, var för ett tag sen och provlyssnade lite monitorer och tyckte att HS.80M lät bra men inte för bra som RCF Ayra t.ex. gjorde. HS-50M lät lite väl tunt och skarpt för mitt tycke.Tippar på att RCF är lite boostade i bas och diskant, medans HS80 var mer "flat" i frekvenserna.
  6. Är i tankarna på att köpa ett par monitorer då jag börjar bli trött på att bara mixa i mina hörlurar. Hur står sig ESI nEar08 i jämförelse med t.ex. HS80M? ESI går för 1800 kr/paret medans HS80 ligger på runt 4500 kr/paret. Läst en del på internet om folk som gillar dem, men vill samtidigt inte snåla om det visar sig att det finns bättre grejer för nån tusing mer.
  7. Jag har köpt de flesta av Joey's virvel samples och de låter inte speciellt bra i jämförelse med Steven Slate. Och sen skulle jag absolut inte rekommendera Chango FOP Kit, förutom om du blandar den med en annan virvel, då den låter extremt fake och vidrig på egen hand. Prova med SSD 3.5 Snare 12A och använd ganska mycket rumsljud, prova sedan att blanda lite, lite Chango virvel så kan jag garantera att det låter fett!
×
×
  • Skapa ny...