Jump to content

rim4

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About rim4

 • Rank
  På gång
 1. Vi letar replokal/workshop 3 killar med ambition att experimentera med allt vad som gäller ljus, ljud och projektion söker nytt hem för våra saker. Letar lokal +30 (upp till 150) m2 i centrala Göteborg (inte på Hisingen), Gärna i närheten Järntorget. Vi har alla god ekonomi och är st(r)ökfria. Pris/hyreskostnad är inte det viktigaste. Vi betalar gärna mer om lokalen fyller våra förväntningar och behov. Vänligen Richard Annonsen inlagd från: Sverige
 2. Hittade äntligen denna tråd igen. Hur går det för er? Har ni hittat en lokal eller har projektet skrotats?
 3. Släng in lite Sidechaining. Lite EQ. du kommer märka markant skillnad.
 4. kapitlet; Sidechaining är rätt så vettigt att ha läst. Sen är det bara att börja leka med frekvenserna.
 5. Det här med balanced eller unbalanced out/input är det en viktig del i val av ljudkort?
 6. Något i den stilen ja precis! Skall bege mig till musikverkstan imorgon
 7. behöver som sagt inte mic input. kanske bara har fått för mig detta med att med mic input så höjs kostnaden med några hudralappar.
 8. Hej! Nu är det så att jag precis beställt ett par Yamaha Hs80m men har ingen aning vad man skall ha för externt ljudkort. Är inte i behov av något gitarr/mic uttag. VIll bara ha något billigt enkelt som låter bra. Helst under 1000;- Har ej Firewire utgång Simpelt. Vill inte betala för extra funktioner jag aldrig kommer använda. Jag är dessutom i behov av kablar om någon kan ge mig lite riktlinjer ang. detta. Tack Mvh R.
 9. Behöver en färdig .flp helst progressive house. spelar ingen roll om den är mixad men den måste vara färdig.. Måste se ifall jag missar någonting i de låtar jag gjort än så länge. Känns som om det är något som saknas. Tack. (och nej jag kommer inte stjäla din låt vill endast veta hur en färdig låt skall se ut när den är färdig).
×
×
 • Create New...