Jump to content
Annons

Freddemaiden

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Haha testade mixxa lite nu på aftonen precis fått monitorer för första gången var lite svårt! 🙂 Trötta öron nu men slänger upp endå låter säkert skit när jag vaknar imorgon haha! 🙂 Kul att slänga upp sådant här! http://soundcloud.com/fredriklundstrom/ back-away-1 edit: La på soundcloud istället
  2. Det är inte egentligen mina från grunden men fick hem dom och dom har ju funkat fint fint med bara Xlr - xlr imellan. Men menar du att dom som har haft det innan kan ha bränd en fas i lådan med felkoppling? För andra aktiva monitorer funkar med den kopplingen jag använder:)
  3. Freddemaiden

    Mackie Srm 405

    Vet inte riktigt vart jag ska lägga tråden men testar här! Jag har ett par Mackie Srm 405 aktiv pa högtalare. Men dom funkar just nu bara ifall man kör Xlr - Xlr alltså att den får jord via en tex. ett mixer bord. Men om jag vill använda den som montior så prövar jag att köra ut på t.ex Aux signal via Tele - Xlr och såfort den blir obalancerad så vägrar den att fungera och ger jätte dåligt utslag. Men om jag kopplar in en extern Eq som är aktiv så startar den direkt gissar pga jordningen? Någon som vet varför den har börjat fungera såhär?
×
×
  • Skapa ny...