Jump to content
Annons

johnneh

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om johnneh

  • Födelsedag 1984-05-29

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sundsvall
  1. det kan jag inte svara på men jag gillar personligen soundcraft's bord.. särskilt dom lite äldre.. har jobbar rätt mycket på ett gammalt soundcraft 8000 som var grymt, brukar även sitta vid ett soundcraft ghost i studio emellanåt och det är samma där, grymt bra ljud.
  2. jag har ramlade över det här bordet väldigt billigt och gillar utmaningar så jag anser att det är värt lite pyssel. har liksom inte så mycket cashish. det är ju en rätt bra idé måste jag säga.
  3. Det är ett soundcraft series 16, det är väl 3 sends plus Eko -send. hittade en bild på nätet Absolut, är det nån som sitter på information så tar jag gärna emot den hjälpen.
  4. fick en idé.. man borde väl kunna en modda en kontakt/output med "krokodilklämmor" i andra änden och prova sig fram var det passar sig bäst att löda. haha, hajar ni hur jag menar.. ?
  5. Tänkte att det skulle var kul om ni listade lite roliga mickar ni äger och brukar använda, gärna med bild. nu kanske jag förhastade mig när jag skapade denna tråd.. det kanske finns en gammal liknande som man kunnat sparka liv i istället, skitsamma. vi kör på! Har xlr-konverterat EV'n, 545'an och Mymex micken.. dom funkar kanon. EV-664A Shure 545S Unidyne III Beyerdynamic kaggemic.. osäker på modellen. Mymex 81DT (bild kommer)
  6. ja precis vad jag tänker, att det inte kan vara så märkvärdigt. mixern är byggd direkt i case, jag tänkte bygga nytt runt så det blir lite fräschare, så plats för jacken kommer det finnas.
  7. jajjemen, har ett gammalt Soundcraft bord som det inte finns direct out på, hur svårt är det att bygga/löda till en sån tappning själv..? jag vet att man kan ta signalen ur "Insert" med lite kabel/kontakt-mod men då blir det väl PRE -EQ 'n och det vill jag helst inte. nån som har nåt tips eller hört talas om nåt liknande etc. hör gärna av er. //john
×
×
  • Skapa ny...