Jump to content
Annons

Podyl

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Absolut,har blivit en vana att beställa från Thomann. Men om man börjar kolla runt på svenska sidor så skiljer det som sagt inte så mycket!
  2. Tackar! Beställde shockmount och stativ från e-music, var ingen större skillnad i pris från thomann.
  3. Har skaffat en begagnad Studio projects B1 mikrofon. Är på jakt efter ett stativ och hållare som passar. Vill komma undan så billigt som möjligt 🙂 Någon som har nåt förslag?
  4. Finns det något annat jag skulle ha stor nytta av att skaffa nu när jag ändå ska lägga en order? Förstår ju att det finns hur mycket som helst, men något grundläggande som kan ge mig ett bättre resultat nu i början? Puffskydd t ex?
  5. Tror jag ska ta o beställa SE x1 mikrofonen. Om jag nu vill spela in både sång och gitarr, kan jag göra detta samtidigt med bra resultat? För även om jag riktar mikrofonerna åt olika håll så måste väl t ex den som är riktad mot gitarren ändå fånga upp sången?
  6. Jag har en Presonus M7-mikrofon just nu som jag fick med när jag köpte mitt ljudkort. Någon som vet hur den står sig jämfört med de ni har länkat? Jag har tänkt spela in både sång och gitarr.
  7. Jasså? Då känns den väldigt intressant. Trodde man behövde typ sånna här bland annat för att få så rent ljud.
  8. Ja det lät ju faktiskt riktigt bra. Sen antar jag dock att jag får anpassa mitt rum rent akustikmässigt för att få sådär "rent" ljud som på din inspelning. Bor i hyrelägenhet för tillfället :/
  9. Sitter hemma med en Audiobox Studios usb http://www.presonus.com/uploads/press/images/audibox_usb-fnt-bk.jpg Har för tillfället endast den mikrofon som följde med det inspelningskittet. Tänkte nu även skaffa en separat mikrofon för inspelning av min akustiska gitarr men är total nybörjare inom området. Har hittat en på Thomann som kanske kunde fungera för mig i början? ad tror ni om nedanstående? http://www.thomann.de/se/the_tbone_ovid_system_cc_100.htm Finns det något bättre för dessa pengar kanske? Tack på förhand!
  10. Yes, jag skaffade Windows 8 häromdagen. Tycker faktiskt att datorn blev ännu snabbare och har inte direkt märkt att fläkten blivit särskilt högljudd efter några timmars musikproducerande. Så, detta blev kanon och Studio one känns som ett program som inte är allt för svårt att lära sig. Är mycket drag n drop.
  11. Har testat att spela in lite nu med mitt kit och tycker det fungerar klockrent med denna datorn.
  12. Gjorde en helomvändning och beställde en bärbar dator. http://www.siba.se/product/9821981/asus-a55a-sx069v_8gb?ref=section&sec=9283869928386310682866&ref=prisjakt
  13. Men vafan, priset har höjts med 500 kr nu :/ Nu tappade man ju suget att beställa den datorn.
  14. Studio one artist heter versionen som jag fick med. Är väl en del som saknas i den som finns i Pro versionen, men det är en bra början för att jag ska komma igång med musikskapande. Men det lutar nog åt en beställning av denna datorn, blir nog lagom för mig för att komma igång!
  15. 8 gb ska vara max för den datorn vad jag kunde förstå. Menar du att jag kommer behöva 16 gb framöver?
×
×
  • Skapa ny...