Jump to content
Annons

disneyboy89

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har vart till affären och fick ett nytt ljudkort av samma modell som låter bättre. Men de finns 2 ljud jag undrar över, om de ska vara så eller om man ska gå tillbaka igen. Ljud 1: ett väldigt högt popljud direkt när man sätter/tar ur usb sladden i datorn. Ljud 2: Är Igentligen massa små svaga ljud, det man lägger märke till mest är en svagt tinnitus ljud i början när man sätter i usb sladden, men det blir mycket mycket svagare efter några sekunder.
  2. Nej då låter det ingenting. Såhär låter de ungefär: Man får nog skruva upp en del för att höra. I hörlurarna är dedär ljudet mycket värre, när 48v är på. När man lyssnar på ljudinspelningen låter det lite mer jämfört med mixdownen jag la upp på youtube.
  3. Ja, går att spela in som vanligt, men ljudet hörs ganska starkt i lurarna och kommer även med på inspelningen. Har testat både presonus studio one artist och audiocity. Låter likadant i båda ingångarna, men blir tyst när ingen mic är ikopplad. Har inte testat med annan kabel, vet isåfall inte vad man skulle köra på. Spelar in ljudet och postar de här senare.
  4. Kan väl inte vara den enda som hört konstiga ljud när man har på phantom power
  5. Hej! Köpte idag http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=70261&artno=256873. Är helt okey tills man trycker på 48V knappen( på Audioboxen) och spela in med micken. Då låter de konstigt i hörlurarna. På engelska forum kallar dom ljudet för "Whale" eller "Buzz" om det säger er något. Har inte hittat någon lösning som verkar funka för mig. Vad ska man göra?
  6. Sen eftersom jag inte hållt på så mycket undrar jag, hur viktigt är de med bra hörlurar?
  7. Tack, hade faktiskt tittat på den. Hur är den jämfört med Blue yeti TSM MT87 (Som är med i dehär paketet) http://www.ordermusic.se/produkter/studio/inspelningspaket/studiopaket-1 Samson Co3U och Co1U
  8. Tja! Är helt grön och vet inte vad man ska börja med om man vill spela in musik på datorn. Vill att de ska vara enkelt, helt okey ljud, och att de ska gå på runt 2k med tillbehör och sånt. Så de jag undrar över: - Vad är skillnaden att ha mic+ljudkort eller en usb mic? - Vad är bra att börja med?
×
×
  • Skapa ny...