Jump to content

Jesse And The Revelations

Medlem
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jesse And The Revelations

 1. Bandarn,, låter kanon.. shit vad alla snöar in på teknikskit.. hör ni inte vilken go.. sommarlåt detta är.. trummorna ligger kanske lite väl högt i mixen men eftersom dom spelas bra .. och är drivande så är det bara gött... denna ska jag nog ladda ner och bränna till min sommar cd i bilen ..
 2. Hahaha.. så jäkla coolt.. jag körde baskaggen utan frontskinn och hade en kudde i + en puch florida motor som skurit
 3. Tack för tipsen.. ja man kanske ska lufta den lite.. "kill your darlings"
 4. Version Mp3

  40 downloads

  Borde kanske ligga i rock avdelningen.. ? JA! jag vet.. jag ska lägga om sången.. samt att det ska vara en tjej kör som tjatar refrängen i slutet.. men sound mässigt vill jag gärna ha tips.. jag har tryckt upp ALLT så det är ganska mycket gittarrer men det kanske blir för stökigt? jag gillar "horhus-pianot" som spikar lite tok mycket kompressorer på allt.. jag tycker att det låter ösigt och levande trots att det är jag som spelat in basen och trummorna själv.. duger detta eller vad kan ändras..
 5. Titel: If You Give A Little.. Av: Jesse And The Revelations Uppladdad: 30 dec 2012 Kategori: Pop/Country Borde kanske ligga i rock avdelningen.. ? JA! jag vet.. jag ska lägga om sången.. samt att det ska vara en tjej kör som tjatar refrängen i slutet.. men sound mässigt vill jag gärna ha tips.. jag har tryckt upp ALLT så det är ganska mycket gittarrer men det kanske blir för stökigt? jag gillar "horhus-pianot" som spikar lite tok mycket kompressorer på allt.. jag tycker att det låter ösigt och levande trots att det är jag som spelat in basen och trummorna själv.. duger detta eller vad kan ändras.. Klicka här för att ladda ner filen
 6. Håller med ovanstående talare.. Ringo Starr tillhör oxå den felbedömda och underskattade trummis kategorin.. *Drive in movie.. ligger i numera i min låtlista "Blandat Rock" Tack alla inblandade för den
 7. mm.. tack! jag lurar på att få in nått blås oxå.. som pushar refrängerna lite..
 8. Tungt riff! Låter mycket bra.. välspelat och arrat.. min första lyssning ibland dina låtar och som gör att jag vill lyssna vidare på det du gjort
 9. Titel: Let Love Shine On Av: Jesse And The Revelations Uppladdad: 22 Oct 2012 Kategori: Pop/Country Ännu en av de låtar som försvann vid hårddisk krashen.. tyvär ej färdig mixad.. och det är bara "slasksång" slutet blir lite långt eftersom jag tänkt mig lägga på en typ: gosspelskör samt lite gitarr solon.. till fadeaway.. denna ska jag spela om igen vid tillfälle och vill däreför gärna ha tips.. om jag är på rätt väg eller ska tänka om i arr och sound ? Klicka här för att ladda ner filen
 10. Version Mp3

  29 downloads

  Ännu en av de låtar som försvann vid hårddisk krashen.. tyvär ej färdig mixad.. och det är bara "slasksång" slutet blir lite långt eftersom jag tänkt mig lägga på en typ: gosspelskör samt lite gitarr solon.. till fadeaway.. denna ska jag spela om igen vid tillfälle och vill däreför gärna ha tips.. om jag är på rätt väg eller ska tänka om i arr och sound ?
 11. Ååå.. vad kul den måste du dela med dig av .. när det är färdigt..
 12. Lycklig! Har fått tag i både Iron Maiden samt Kiss Biljetter ;-)

 13. Shit! vad kul alla verkar ha haft.. Jag bugar och bockar.. och vill ödmjukt tacka alla inblandade i detta projekt.. Och detta skulle vara en Amatör tävling.. pyttsan.. Ni sitter här i forummet under pseudonymer och roliga påhittade namn.. När ni i själva verket ligger på topplistorna, har Rockbjörnar, och turnerar med eller är stora musiker/artister.. Nåväl! Jag har tagit till mig alla låtarna och de kommer att rulla ett bra tag i min spel lista framöver.. Tycker att de flesta har lyckats med uppgiften, jag är ett stort Kiss fan, och jag hör verkligen att alla läst på sin läxa, fraseringarna i sången, Ace gitarrena, bas kompen, och som trummis själv är det mycket kul att höra hur man verkligen fått till Criss fillsen.. MINA POÄNG: 5.POÄNG. 05.say_my_name *Shit vilken bra sång.. Låten är KANON! Låter som att Du/Ni spelat in på samma "orörda" mixerbord dagen efter Kiss spelade in "Rock And Roll Over" Men låten i sig känns så egen, den här måste släppas som singel eller säljas dyrt till vilket "upcomming" rockband som helst.. Hur mycket ska Du/Ni har för den? *Tips, "STIMMA" den här fort 4.POÄNG. 01.Drive in movie *Cool Party låt! Ace Frehley solot KANON! riffen, kören,virvlarna i slutet,basen,tamburin m,m.. allt känns som en ihopsatt trailer med fragment av samtliga låtar från de första kiss plattorna.. hörde jag inte lite Mr.Speed oxå.. även om alla musiker har läst sin kiss läxa så känns den lite plottrig "osorterad" men i en Kiss tävling så måste denna få höga poäng. 3.POÄNG. 07.two_wrongs *Cool sång.. Luftigt Kiss sound.. snygga gitarrer, En mycket Bra låt! som jag kommer att lyssna fler gånger på Den här är precis vad Hellacopters skulle behöva för att ta sig tillbaka.. så "STIMMA" den snabbt.. 2.POÄNG. 02.Everybody says she's lookin' good *Välskriven låt, Känns mest eget av alla låtar,fast med en del Kiss influenser.. ett mycket behagligt tungt sound snygg sång, på nått sätt får jag moderna glamrock vibbar..Mycket Bra! skulle kunna dyka upp på radion. glöm inte bort att "STIMMA" 1.POÄNG. 04.Rock N Roll Anthem! *Ace Frehley känsla direkt från start.. Bra sång,men saknar sedan ett tydligare komp, bas, trummor.. Det låter mer White Stripe än Kiss i mina öron.. nått gitarr pålägg för mycket kanske.. En Mycket Bra Låt som håller för många lyssningar.. den här låten har f**n nånting som sätter sig och är värd ett bättre öde än en Kiss tävling, så bort med den i detta ändamålet stökiga Ace guran.. arra om med kanske piano.. och ett tydligt trumkomp.. "STIMMA,STIMMA,STIMMA" annars gör jag det Omnämnande: LÅT: 03.Hotter Then Fire *Bra jobbat! tröttnade lite på gitarr soundet.. snyggt solo dock.. Omnämnande: LÅT: 06.Take It *En Bra låt, men jag hittar varken Kiss influenser eller sound.
 14. Buick Mackane på Slider är ju nice, annars är min favorit "Ride A White Swan" lite töntig kanske men jag gillar den.. vet ej vilken skiva den kommer från dock..
 15. Tack för att du lyssnat och framförallt för din kritik.. Jag ska väl inte "ursäkta" mig men, det är den första slasksången lagd enbart på ett piano som stöd, så det borde gå att jobba mer med sången.. -Les Paul + trummor- du menar typ Powerballad, med bas och hela kittet eller ? känns låten inte lite för kort för det..
 16. Kanon låt! shiit vad duktiga alla är.. känns som man landat i nån slags musikalisk oas, oerhört nöjd att kunna ligga i kölvattnet på er alla, och inspireras och få tips m,m.. //Jesse..
 17. Bägge låtarna är jättebra..och allt låter färdig producerat. snyggt förpackat liksom Är det du som sjunger? en bra röst som man inte tröttnar på.. detta vill man höra mer av.. hur gör man då? //Jesse..
 18. A.C.T är väl mer progressivt krångliga.. inte samma typ av musik kanske men, vad jag menar är att jag fick samma känsla från din låt här.. spelglädjen och att du lyckats samla så många olika intryck/uttryck i en och samma låt.. Länk Till A.C.T: det ligger flera länkar på sidan till mer låtar.. "alla som gillar T.Rex måste vara bra människor"
 19. exalterad och coffein stinn, upptäcker att jag formligen bombat forummet med min närvoro.. lägger locket på ett tag.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.