Jump to content
Annons

Jesse And The Revelations

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

6 följare

Om Jesse And The Revelations

  • Födelsedag 1967-09-11

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Närke / Östansjö
  • Intressen
    Spelar en del CallOfDuty på PC. annars mycket musik.. mest lyssnar jag på andra, men ska starta upp på nytt med egna projekt tänkte jag.. Instrument: Trummor, Fuskar på Sång samt lite bas, git, piano, kan egentligen inga ackord eller noter.. spelar enbart på gehör..

Senaste profilbesökare

4 123 profilvisningar
  1. Hahaha.. så jäkla coolt.. jag körde baskaggen utan frontskinn och hade en kudde i + en puch florida motor som skurit 😉
  2. Ååå.. vad kul 😉 den måste du dela med dig av .. när det är färdigt..
  3. Lycklig! Har fått tag i både Iron Maiden samt Kiss Biljetter ;-)

  4. Shit! vad kul alla verkar ha haft.. 😄 Jag bugar och bockar.. och vill ödmjukt tacka alla inblandade i detta projekt.. Och detta skulle vara en Amatör tävling.. pyttsan.. Ni sitter här i forummet under pseudonymer och roliga påhittade namn.. När ni i själva verket ligger på topplistorna, har Rockbjörnar, och turnerar med eller är stora musiker/artister.. Nåväl! Jag har tagit till mig alla låtarna och de kommer att rulla ett bra tag i min spel lista framöver.. Tycker att de flesta har lyckats med uppgiften, jag är ett stort Kiss fan, och jag hör verkligen att alla läst på sin läxa, fraseringarna i sången, Ace gitarrena, bas kompen, och som trummis själv är det mycket kul att höra hur man verkligen fått till Criss fillsen.. MINA POÄNG: 5.POÄNG. 05.say_my_name *Shit vilken bra sång.. Låten är KANON! Låter som att Du/Ni spelat in på samma "orörda" mixerbord dagen efter Kiss spelade in "Rock And Roll Over" Men låten i sig känns så egen, den här måste släppas som singel eller säljas dyrt till vilket "upcomming" rockband som helst.. Hur mycket ska Du/Ni har för den? *Tips, "STIMMA" den här fort 😉 4.POÄNG. 01.Drive in movie *Cool Party låt! Ace Frehley solot KANON! riffen, kören,virvlarna i slutet,basen,tamburin m,m.. allt känns som en ihopsatt trailer med fragment av samtliga låtar från de första kiss plattorna.. hörde jag inte lite Mr.Speed oxå.. även om alla musiker har läst sin kiss läxa så känns den lite plottrig "osorterad" men i en Kiss tävling så måste denna få höga poäng. 3.POÄNG. 07.two_wrongs *Cool sång.. Luftigt Kiss sound.. snygga gitarrer, En mycket Bra låt! som jag kommer att lyssna fler gånger på 😉 Den här är precis vad Hellacopters skulle behöva för att ta sig tillbaka.. så "STIMMA" den snabbt.. 😉 2.POÄNG. 02.Everybody says she's lookin' good *Välskriven låt, Känns mest eget av alla låtar,fast med en del Kiss influenser.. ett mycket behagligt tungt sound snygg sång, på nått sätt får jag moderna glamrock vibbar..Mycket Bra! skulle kunna dyka upp på radion. glöm inte bort att "STIMMA" 1.POÄNG. 04.Rock N Roll Anthem! *Ace Frehley känsla direkt från start.. Bra sång,men saknar sedan ett tydligare komp, bas, trummor.. Det låter mer White Stripe än Kiss i mina öron.. nått gitarr pålägg för mycket kanske.. En Mycket Bra Låt som håller för många lyssningar.. den här låten har f**n nånting som sätter sig och är värd ett bättre öde än en Kiss tävling, så bort med den i detta ändamålet stökiga Ace guran.. arra om med kanske piano.. och ett tydligt trumkomp.. "STIMMA,STIMMA,STIMMA" annars gör jag det 😉 Omnämnande: LÅT: 03.Hotter Then Fire *Bra jobbat! tröttnade lite på gitarr soundet.. snyggt solo dock.. Omnämnande: LÅT: 06.Take It *En Bra låt, men jag hittar varken Kiss influenser eller sound.
  5. exalterad och coffein stinn, upptäcker att jag formligen bombat forummet med min närvoro.. lägger locket på ett tag.

×
×
  • Skapa ny...