Jump to content

WUFIK

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About WUFIK

 • Rank
  Nykomling
 1. WUFIK

  Resonans?

  Ok så resonans ljud handlar om att ljudstyrkan ökar med andra ord? Alltså när två ljud är väldigt lika varandra så stärker dem också varandra? Tex total resonans borde vara när du tex dubblerar ett ljudspår så att du har två som låter helt lika. Sen om två ljud låter snarlika (alltså matchar varandras övertoner lite då och då) så kommer dyker det upp resonans lite då och då? I fallet med dubbar borde det väl vara så i sånt fall? Den totala
 2. WUFIK

  Resonans?

  Ok jag tror jag fattar lite grann. Men när jag googlade runt om detta lästa jag om en person som hörde resonansljud i ett visst område i sin mix. Vad betyder detta att man hör resonansljud? Att man hör vissa ljud starkare eller burkigare på ett visst ställe eller är det att det skapas vibrationer som brummar i rummet? JAg läste även om någon som bodde ovanför en restaurang som hörde resonansljud om nätterna från restaurangens kylutrustning. Vad är det man hör mer exakt när man hör resonans? Tack för svar btw!!
 3. WUFIK

  Resonans?

  Hej! Vad menas med resonans? Jag har ju försökt googla runt lite och definitionen som dyker upp är "medsvängning" eller ”återljud” och att resonans skapas om ett ljud har samma frekvens som ett visst föremål. Men jag fattar fortfarande inte vad just ett resonansljud är för något. När man säger att man hör resonans eller att man har resonans i ett visst frekvensområde, vad menar man då? Att ljudet förstärks av sig själv där? PLZ help me understand. Tack på förhand!
 4. WUFIK

  Ny musikvideo

  Ok alla gillar ju olika såklart! Musiken är liksom mer ett komplement till filmen och ska samtigtd som den är väldigt syntetisk ha många organiska inslag. hoppas det slog någorlunda rätt iaf Ja alla kostymer har jag och en polare styrt upp själva.
 5. WUFIK

  Ny musikvideo

  Hej hej! Nu har jag gjort ännu en musikvideo i samma stuk som den förra jag postade men denna gång ska det vara till en glasutställning i småland. Den första videon som jag postat en gång innan såg ut så här: Mercury: https://vimeo.com/36151571 Och nu är det dags för den andra med samma karaktärer fast på vintern och mer handling och dramaturgi. Borderland: https://vimeo.com/39409935 Kom gärna med lite kritik eller så! Sånt är alltid givande!
 6. Bara att skicka ett PM:a med andra ord!!
 7. Hejsan! Jag och min kompis håller på med vårt sista kandidatprojekt på Linköpings Universitet. Ett projekt som handlar om att gestalta egenproducerad musik medialt samt hitta intressanta samarbeten till nya produktioner i det nya medialandskapet. Vi gjorde för ett par månader sen en låt och en video som vi gärna skulle vilja få remixad. Här är videon: Sen låten på soundcloud: Jag har ett remixpaket zippat och redo att skickas om någon vill ta sig an utmaningen. Detta bland andra produktioner kommer att visas på en stor redovisning den 16:e maj på universitetet, så hinner du röra ihop en remix innan dess vore det ju fett!
×
×
 • Create New...