Jump to content
Annons

schpraenki

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hmm, tror inte jag förstod nästan nånting =) Är det där effekter eller är det nåt hårdvara som skapar ljudet? Och om det är effekter, är det nåt man kan åstadkomma med hjälp av Adobe Audition t.ex?
  2. Det ska vara en youtube-film med i inlägget, kanske bara jag som ser den? 😛 Här är länken iaf: http://www.youtube.com/watch?v=girf6DbZQoQ&feature=player_embedded
  3. Hallå där! Har letat runt efter liknande effekter i forumet, men kan nästan inget om det så vet inte riktigt vad jag ska leta efter. Är ute efter en speciell typ av effekt eller vad man ska säga. http://www.youtube.com/watch?v=girf6DbZQoQ&feature=player_embedded#at=27 Det krispiga, metall-aktiga ljudet som han har på sin röst, det är de jag är ute efter. Nån som vet hur man får det att låta så?
  4. Så det fungerar inte med det ljudkortet som nämndes först? Tackar för ditt svar! Vad tror du annars om micken, är den bra?
  5. Tack för ditt svar! Okej, så det där är alltså det enda som behövs? Tillsvidare alltså 🙂 Och angående monitoring? Vad innebär det? Är ljudkortet svårt att lära sig hantera, eller är det nåt man lär sig snabbt med tiden? =)
  6. God middag! Ska införskaffa min första "riktiga" mick och behöver därför er hjälp! Har tänkt mig en USB-mick, för att slippa all annan utrustning som ljudkort osv, hur låter det? Micken skall användas till rapp först och främst, kanske även lite sång. Vill ha en så bra mick som möjligt men inte allt för dyr då jag är amatör. Har kikat lite på Samson G-track, men såg att många hade problem med brusljud, främst i windows 7. Jag vill ha en mick som tar bort allt sånt brus, om det är möjligt? =) http://www.thomann.de/se/audio_technica_at2020_usb.htm Funderar lite på den, men den har inte inbyggt ljudkort som Samsonen har va? Eller är jag ute och cyklar? För den micken jag har nu är nån USB-mick till ett XBOX360, och jag upplever ett ganska högt brusande hela tiden. Detta kanske beror på mitt ljudkort, och då undrar jag om det blir likadant ifall jag köper en USB-mick utan inbyggt ljudkort? Summa kardemumma, jag är ute efter en bra billig USB-mick som är brusfri, finns det några sånna därute? =) Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...