Jump to content
Annons

aek

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Då Noire, vilket är ett Kontakt instrument (soundware) och inte en plugin direkt, är med på listan så tänkte jag lägga till ett annat vackert instrument. LivingRoom Upright Piano - från KeyPleezer: https://keypleezer.com/livingroom-upright-piano/ Sound On Sound artikel: https://www.soundonsound.com/news/livingroom-upright-piano-keypleezer Jag har själv spelat in, designat och kodat detta så tillägget är något "biased" 😬. Det är för Kontakt sampler, precis som NI Noire, men kräver dock endast Kontakt 5.4.2 och upp för att funka, så alla gamla Komplete användare kan få leka de också.
  2. Okej, tack för svaret. Får se om deras nya kort håller bättre i framtiden då. Det blir kanske ett Focusrite, de skall ha bättre drivers.
  3. Har ett ljudkort som har en 4 år på nacken, ett Mackie Onyx 400F. Det har funkat perfekt tidigare i Mac OSX Tiger (10.4.9) men inför en ominstallation får man reda på genom massor av forum inlägg webben över att kombinationen OSX Snow Leopard + Logic Pro 9 och detta ljudkort skall vara lite av en mardröm. De flesta menar att det är en massa fel, men speciellt ett som har med sample raten att göra, att det enbart funkar med kymiga inställningar etc, att ljudet försvinner och att ljudet slutar funka efter en tid i inaktivt tillstånd. Har någon erfarenheter av detta ljudkort i samband med OSX och Logic, gärna nuvarande senaste varianter (okt 2011, Logic pro 9.1.x och osx 10.6.8) Hoppas på hjälp inför en ny uppdatering. Om inte detta kommer att fungera hoppas jag på feedback angående en ersättare till mitt ljudkort. Har tittat på nya Mackie Onyx Blackbird som givetvis funkar, men har egentligen inte råd med nåt annat än ett ev. byte till en digi 002, som efter en del trix skall funka bättre... Vet inte var jag står någonstans... hjälp. ------------------ Utrustning: MacBook 13" / i5 2.3Ghz / 8GB / 640GB
×
×
  • Skapa ny...