Jump to content
Annons

AxelvonKreon

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om AxelvonKreon

  • Födelsedag 1990-09-13

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sundsvall
  • Min utrustning
    Macpro 4.1 (2009)
    Firestudio 26/26
    Line 6 Pod HD Pro
    Ino Audio pIP
    Event 20/20 monitors
    Sansamp Programmable
    Tapco Blend (mixer)
    Audio Design Marenius SML-22
  • Intressen
    Utbildning:

    Musikproducent vid Geijerskolan
    Musik- och ljuddesigner vid Miun/linné/dalarna

    Pågående:

    Audionom vid Karolinska institutet

    På fritiden ägnar jag mig åt musikskapande, fotboll och bärtz.

Min musik online

  1. Ja jag kan bara föreställa mig hur läskigt det är. Hoppas undersökandet går bra!
  2. Förkylning kan absolut påverka hörseln, man får lockkänsla osv i öronen pga undertryck i mellanörat. Det vore jättetråkigt och jag förstår att det känns orättvist, speciellt eftersom du aktivt skyddar din hörsel, vilket såklart är väldigt bra. Jag är inte helt säker men jag tror faktiskt inte att det är vanligt att sudden deafness återkommer frekvent. Oftast så blir det en nedsättning/tinnitus som går över efter några dagar/veckor och man upplever det aldrig igen. Panik behöver du inte få, däremot tycker jag att det låter som att du bör boka tid med audionom så man kan undersöka att det inte är vax elller liknande, du får på papper hur din hörsel ligger till och kan dessutom passa på att tjöta lite så du får veta lite mer om din hörseln.
  3. Jag kör Logic 9 och "grupperar" spåren jag spelat in samma instrument på i samma grupp (i mixerläget fältet ligger det strax nedanför där man väljer vilken output man vill ha). För att välja synka blandade tagningar behöver man klicka i "phase-locked audio" i gruppinställningarna för den gruppen du vill hålla på med. Har för mig att det går till på samma sätt i 8an men är inte hundra.
  4. fick kika på den i en fonetikkurs under hösten, lurig sak den där hjärnan!
  5. Tinnitusljuden kan bero på många olika saker och sker även ibland spontant utan att det betyder att det är något fel på din hörsel. Men jag tycker det vore värt att du dyker in hos en audionom och kollar så att det inte är så att vax ligger an mot trumhinnan/blockerar hörselgången. Då kan du ju även göra ett nytt audiogram och få på papper om din hörsel förändrats. Det låter som att du drabbades av sudden deafness. Fick du balansproblem också? Det tråkiga med SD är att man inte riktigt vet vad som ligger bakom det eller hur man behandlar det. I viss forskning har man sett att steroidbehandling i tidigt skede gett resultat men det är inte allmänt accepterat. Upplevd asymetri i hörsel förekommer och jag själv tycker generellt att vissa ljud kommer lite mer från höger. Mvh//audionomstudent
×
×
  • Skapa ny...