Jump to content
Annons

timpelt

Medlem
  • Antal inlägg

    56
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. timpelt

    Ihopkoppling?

    Hej! Nu är det så att jag ska bygga ihop en radio studio, och jag behöver hjälp med hur jag ska koppla ihop allt så att det fungerar. Det jag har tänkt köpa är: http://www.thomann.de/se/behringer_xenyx_x1204_usb.htm Det jag vill att den ska kunna göra är att ta ljudet från datorn till en kanal på mixern som jag kan reglera och sen tillbaka in i datorn via usb och jag ska samtidigt kunna höra ljudet om jag kopplar upp hörlurar till den. Är det svårt? http://www.thomann.de/se/behringer_mdx_1600_autocom_pro_xl.htm Sen tänkte jag att jag skulle proccesera ljudet med en processor alltså musik ljudet som kommer in i mixerbordet och mikrofonen går det? Och hur får jag in ljudet som processorn fixar via usb på mixerbordet? Som ni kanske förstår har jag aldrig jobbat med sånt här förut. Hjälp uppskattas.
  2. Okej, om man säger såhär. Det ska räcka upp till tjaa 100 personer någonstans där. Kan dock inte säga hur stor lokalen är, då vi byter lokal hela tiden. (Vi har ingen fast disco lokal) Budget, lite över 2000..
  3. Hej! Nu är det så att vi i en förening ska börja ha discon till hösten och ska planera in i budgeten med högtalare. Nu är det så att vi inte har någon stor budget och högtalarna ska räcka till att spela musik från datorn. Jag funderar på det här paketet: http://www.thomann.de/se/tamp_pa_4080.htm Men vet inte om det räcker? Blir det för lite? Då blir det 140 w + 140 w = 280 w Låter lite lite... Men priserna flyger ju iväg.. Hjälp 😕
  4. Sänder ju radio, så den får ju inte ta upp det som hörs från datorn 😛.
  5. Men om jag vill ha ljud till hörlurarna?.. Kan man koppla in så att man har högtalarna på en kanal å hörlurar på en kanal ?
  6. Okej luddigt snabbt och enkelt: Mixerbord in i datorn Hörlurar / Högtalare in i mixerbordet > Ljud från datorn.
  7. Tja! Nu är det så att jag vet att jag kommer få ett nytt mixerbord i julklapp. Och jag har bara haft små mixrar förut och dom är ju enkla och koppla in. Men nu är det så att jag kommer få en Behringer Eurorack MX 1602 A-UIN Och den ser ju inte ut som min gamla mixer behringer xenyx 802 Så då är frågan, vilka kablar ska jag köpa för att kunna koppla in denna Behringer Eurorack MX 1602 A-UIN hur gör då? Vart kopplar in den och vilka kablar behöver jag (inget studio språk, ren svenska) Jag har inget ljudkort kopplar direkt in i datorn, och jag har ingen tanke å köpa en heller 😛. Det jag vill koppla in är: Så att jag får mick ljudet att höras in i datorn när jag pratar. Och så att jag koppla in hörlurar / högtalare så att den tar ljudet från datorn. http://www.trocmusic.com/images/annonces/upload/321054.jpg
  8. http://www.sectoralarm.se/ Brandlarm och inbrottslarm i ett :-)
  9. Men om jag har två sånadär? Typ två yamaha-emx312 vet att jag låna en till sådan, hur kopplar jag då ?
  10. Kolla på bilden fattar inte.. Mick ingången?
  11. http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/yamaha-emx312sc.jpg ser inte ut å finnas ..
  12. stereo ingång? Så stereo till stereo ?
×
×
  • Skapa ny...