Jump to content
Annons

Izy

Medlem
  • Antal inlägg

    94
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

8 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. en riktigt bra svensk text är svårslagen. Veronica maggios senaste skivor är galna imo
  2. det är väldigt i takt så det är sjukt om folk säger att det inte är det. Däremot funkar det melodiskt inte så bra tillsammans.
  3. det är inte superkonstigt mtp att trådar som den där "mest överskattade artist" blablabla är dom största trådarna som finns.
  4. http://www.musikerforbundet.se/
  5. jag brukar gilla att parallelldista, men det e bara att pröva vad du tycker låter bäst för saken du håller på med
  6. om jag stämmer kick så brukar det handla om 808or och liknande kickar. Det brukar bli rätt fränt. Det beror alltid på tillfälle o låt
  7. Ja precis, trial & error. Sen är det klart att det är stor skillnad om det finns pengar i projektet eller inte. Som exemplet tidigare i tråden är det extremt billigt att tillverka en sådan produktion, men det syns ju också väldigt tydligt i resultatet. Tipsen att låna en kamera och göra allt själv hade jag passat mig för, men det är såklart upp till var och en vad man vill åstadkomma. Och såklart är det sjukt viktigt att ha kul 🙂
  8. för att folk inte vet utan chansar
  9. CLA pluggarna i allmänhet är rätt luriga då dom slukar cpu. Om jag använder någon av dessa pluggar brukar det alltid sluta med att jag får bounca filen vilket är långt ifrån optimalt. De låter rätt bra och är en snabb lösning dock!
  10. Izy

    AU Pitch-plugin sökes

    Auto-tune o melodyne funkar ju alltid. soundshifter i waves e bra.
  11. folk som hatear på loopar fattar inte funktionsområdet för loopar.
  12. Känns väl lite fränare att pröjsa typ 100 spänn o behålla rättigheterna då?
  13. Universal har släppt en tjänst som heter Spinnup, www.spinnup.com Du behåller alla rättigheter och den är billigare (har jag för mig) än sina konkurrenter. Det går mycket fortare att få upp sin musik också.
×
×
  • Skapa ny...