Jump to content

DJ Max W

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About DJ Max W

 • Rank
  Med i gänget

About me

 1. Tack för alla som svarade! (Jag kanske citerade er i onödan men är inte säker på hur forumet fungerar.) Jag ändrade lite och lät faktiskt ganska bra enligt mig, så tack igen! Däremot behövde jag ha med lite av plucket i uppbyggnade osv... Men tycker ni att det låter bra nu? Bättre? För tomt? Här är låten, och nu är den mastrad! https://soundcloud.com/maxwillabay/the-breeze-preview-4
 2. I min preview på min låt säger min kompis att plucket inte är bra, att det är irriterande och i otakt. Här är låten: https://soundcloud.com/maxwillabay/the-breeze-preview-3 Tycker du att det är dåligt/irriterande/i otakt? Vad kan jag göra för att lösa det. Om du inte tycker något speciellt eller bra om det; skriv det gärna då så att jag får veta! Tack, DJ Max W PS: Låten är inte mastrad ännu, men fokusera på hur plucket låter i introt när du svarar!
 3. max 5000 de ska vara bra kvalitet för sitt pris
 4. Någon som vet några bra högtalare för studion? Jag producerar musik i datorn.
 5. kolla! det var jag som skrev detta för ett tag sedan och du svarade: //forum.studio.se/index.php/topic/94190-fl-studio-pa-mac-cpu/page__fromsearch__1 Kör du lion eller mountain lion? För jag har provat med winebottler och det funkar inte... Jag körde FL på min PC förut och då reggade jag den, så jag har kvar regfilen. Men eftersom reg-filen inte är ett .exe-program så kan den inte öppnas i winebottler. Nej jag pratar inte om att cracka men om man gör det skulle man inte behöva reg-filen. Hur gjorde du? registrerade du, kör demo eller crackade du? tack
 6. 1 Tack för svar 2 Vad är DAW? 3 Hur kan jag ladda ner registereditorn eller "regedit"?
 7. Använde mig av denna video för att installera fl studio pÅ min mac: http://www.youtube.com/watch?v=R6Br6k_6qpY&feature=youtube_gdata_player . Det fungerar utmärkt med demot men när man ska registrera produkten med en .reg-fil är den inte tillgänglig för mac... Är det någon som kan ett knep att få detta att funka? Jag tackar stort för hjälp!
 8. Om man får ner cpu, vet du om det kan hjälpa att få ner fläkten? När du säger att fläkten drar igång rejält, blir den mest varm eller brummar? Det kan också bero på att du använder en macbook, vilken mac har du?
 9. I bilden du ladda upp, precis under wifi symbolen, det är den siffran jag menar med CPU. Den ser bra ut. Vilken mac använder du`?
 10. Faktiskt konstigt att jag inte vet, trots att jag hållit på med fl ett år, men vad är Asio4All?
 11. Du kan installera ett program som heter winebottler och på så sätt omvandla .exe til mac program
 12. Hej! Någon av er här på forumet som kör fl studio på mac genom winebottler, inte bootcamp med windows? Isåfall vill jag be er att skriva vad CPU:n brukar ungefär bli i stora fl projekt, och vilken processor ni kör på er mac, minne, samt vilken mac. Funderar själv på att köpa en mac och behöver därför veta. Tack Max willabay
 13. http://www.youtube.com/watch?v=O2oyzXw9MPQ Subscriba, betygsätt, och kommentera gärna. Jag har lagt ner mycket tid på denna låt.
 14. Oj den var ganska gammal X) tack för tipsen. jag har gjort låten ganska länge och nu är den nästan klar. Detta är hur refrängen kommer låta (har inte tagit med det andra för att det inte är klart.) Här är den senaste: http://www.youtube.com/watch?v=vV1E3LnPQQI&feature=youtu.be Skriv vad ni tycker om den här tack!
 15. Lyssna gärna på min låt. http://www.youtube.com/watch?v=jE_bjEqVjBs KOM IHÅG: Den är ännu inte klar. Skriv vad du tycker om den här i forumet och istället för att O-Gilla, skriv vad ni tycker jag ska ändra så fixar jag det.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.