Jump to content
Annons

Anne Ahl

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  1. Nej inte denna gång faktiskt.
  2. Jag tycker det är svårtmotiverat varför externa hårddiskar ska beläggas med privatkopieringsavgift. Kassettband och cd-skivor användes ju nästan uteslutande för att kopiera skyddad material, men hårddiskar...?
  3. Jag tycker det verkar som om du gjort något misstag och sedan skyller på programmet. Det verkar vettigare att lära sig tekniken ordentligt innan man far ut till höger och vänster om imaginära buggar och hur dåligt Cubase är... det blir inte så konstruktivt. Ta det som ett vänskapligt råd. 🙂 Gå igenom vanliga saker; kanske har du råkat ställa om taktart, eller gjort ett klipp, eller lagt in tempotrack av misstag, eller exporterat i fel bitrate, eller helt enkelt läst fel på tempo, osv osv. Att datorer skulle gå olika fort och därmed påverka tempot i ditt projekt är ett underhållande påstående, om än fullständigt inkorrekt.
  4. Anne Ahl

    Tredje part?

    Jag missuppfattade dig nog, men så var ditt inlägg också ganska otydligt formulerat.
  5. ...och templates, såklart. Programmet hittar alltid mitt ljudkort. Skulle snarare tro att det handlar om drivrutinerna till ljudkortet än cubase faktiskt.
  6. Känner inte alls igen problemet. Använder du till exempel din egen workspace? Om fönstren flyttar sig är det lätt att hoppa tillbaka.
  7. Det jag inte fattar är att det alltid finns dom som säger att skivförsäljningen inte minskar, den tvärtom ökar... osv. Då undrar man ju lite varför den här affären till exempel, varför den stänger?
  8. Anne Ahl

    Tredje part?

    Nja! Ncb vill ha betalt av den som framställer exemplar, dvs skivbolaget i det här fallet. Upphovsmannen däremot, han får betalt av Ncb via Stim för att skivbolaget framställt dessa exemplar.
  9. Anne Ahl

    Tredje part?

    Det stämmer! I klartext är det upp till dig (debatt) att se till att du har tillstånd från eventuella medverkande på inspelningen, oavsett om det handlar om en gästsaxofonist eller samplad James Brown. Skivbolaget har i o m detta tillägg friskrivit sig från ansvar om det visar sig att du samplat nån gammal skiva osv. Behövs varken musikerförbund eller jurist. 😉
  10. Tack ska du ha Jocke! /Din abab-vakt
  11. Förresten Gilbert, hur tycker du att vår trummis ska lösa problemet? Du verkar så kunnig inom detta! 🙂
  12. Jaså där ser man, du tycker att frigolit var ett dåligt förslag. Ja min tanke var egentligen bara att försöka få lite annat material mellan det trummorna står på och det "riktiga" golvet. Men tennisbollarna var kanske bättre trots allt! 🙂
  13. Antar att du är "ny"? Jag föreslår 6000 + moms, med prutmån ner till hälften. 🙂
×
×
  • Skapa ny...