Jump to content
Annons

Gomer

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Eftersom jag är helt nybörjare på detta så undrar jag vad det omfattar med mastering. Kan ni nämna några grund procedurer man går igenom?
  2. Tjeena! Jag har ett problem med att jag inte är helt kunnig på det där med ljud, men det hör är iaf problemet: När jag gör en låt i cubase så låtet det bra å så, men när jag lägger upp den och jämför t.ex med någon känd House/Elektronisk artist typ deadmau5 eller avicci så låter deras spår skit bra och med perfekt styrka å så vidare, men när jag lägger upp en låt och lyssnar på dem så låter det klent och tråkigt!!! Vad bör jag göra? Vad har jag missat under arbetet med mina låtar?? Jag heter "Arvid B" på soundcloud och den ända låten jag har uppe just nu heter "Ctrl+p=print". Tack på förhand alla duktiga proddare!
  3. Meb hur glr jag automation via midi och synten? Tes om jag vill öka cutoffen sussesivt på en syntslinga?
  4. Men om jag skriver in midi noter på ett spår och gör en loop av det så vill jag att den ska spela upp det via synten så man får syntens ljud, hur gör jag då?
  5. Tack så jätte mycket, Min synt har midi via usb, men jag ska köra på midikablar istället då tycker ni? Och hur fixar jag in "interface" till min DAW? :/
  6. Hej! Jag är relativt ny här, och jag har precis köpt mig en Micro Korg XL, Men nu när jag ska spela in musik i Cubase så spelar jag bara in via Audio, alltså inte Midi. Men jag har svårt att trycka rätt tangent ibland, och då skulle det vara bra att man lixom sätter upp ett midi spår som man sedan skickar till synten så den spelar upp midispåret men med sitt egna ljud... Förstår ni? haha, jag är en nybörjare på det här med hårdvarusyntar bara så ni vet! Så för att förtyliga frågan, Hur gör jag så att min synt spelar upp sitt eget ljud, med de midi noter jag "skriver" i cubase? Tack på förhand alla duktiga musiker! 😄
×
×
  • Skapa ny...