Jump to content
Annons

IStallion

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack för de !! ska gå kolla på några !!
  2. Tjenna jag har tänk köpa en ADK A51e mic och jag har hittat en premp hos musikbörsen en BEHRINGER TUBEULTRAGAIN MIC200 för 683:- och jag undrar om de nån skilnad mellan den och Alto Alpha Mictube vilken av dem är bäst eller är dem lika bra ?? och är det nått mer jag behöver jag hade tänkt koppla den till datan har ingen mixer..utan kör mot datan och jag undrar om min ljudkort är bra eller kanke har en premp redan det är en soundblaster Audigy 2 ZS !!
  3. Tjenna jag osså tänk köpa ADK A51e mic´en och jag har hittat en premp hos musikbörsen en BEHRINGER TUBEULTRAGAIN MIC200 för 683:- och jag undrar om de nån skilnad mellan den och Alto Alpha Mictube vilken av dem är bäst eller är dem lika bra ?? och jag undrar om min ljudkort är bra eller kanke har en premp redan det är en soundblaster Audigy 2 ZS !!
  4. vad e de för skilnad på FL Studio 5 och fruitly studio produser edition v.4.01 eller e 5´an e nyare fruitly studio produser allså fruitly studio 5 med andra ord
  5. allså jag har fått cubase sx 2 men vet chi hur man använder det !!
  6. Logic Pro 7 finns det en pc version osså eller bara mac ??
  7. allså jag har reason 2,5 och fl studio 5 men av vad jag testat dem så e de som program som gör beats bara eller kan man lägga till typ röst och mixa olika egna ljud som man gjort eller musik eller kanke gjort en melodi och vill lägga in den med sångröst och kanke lite andra beats eller effekter och mixa ihop de till en låt !! vanlig musik låt !! ?????????????
  8. hey !! de så här vi e några polare som vill börja med musik och undrar vilken program e bäst för att göra sina egna låtar med. inspelning , sampla och Mmm ???
×
×
  • Skapa ny...