Jump to content
Annons

1423

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av 1423

  1. Okej, så om jag tar en sådan http://www.thomann.de/se/miditech_audiolink_ii.htm funkar det så att jag tar en xlr sladd, pluggar in ena sidan i micken, andra i miditech audiolink 2, sen en usb in i datorn, startar reaper eller fl, och spelar in? Eller hur funkar det? Jag har ingen aning om hur sånt här funkar tyvärr. Tack för all hjälp hittills!
  2. Okej, har kollat runt lite nu. Eftersom jag hade tänkt en mej en liten hemma studio(just nu för bara trummorna) så täntke jag fråga, hur blir de om man skaffar en Line Audio Design CM3 mick, ett mickstativ, kablar och en ESI M4U XL (USB2.0)? Blir det någorlunda bra?
  3. Jag ska höra med nån som är duktig på Fl. Haha, jag har faktist redan Reaper, är det bra? Har inte kollat så mycke på det.
  4. Okej. Garageband skulle nog funka, problemet är bara att jag inte har någon mac,(och om jag minns rätt är det bara till mac?) därför undrar jag, kan man spela in med fl studio? Vore mycket enklare efter som jag redan har det.
  5. Asså jag vet ingenting om ljudkort och sånt så, tips på ett billigt bra ljudkort med preamp? Och vad är ett "DAW"?
  6. Har bestämt mej för att köra med en överhängsmick, tyckte det lät riktigt najs! Hursomhelst, har jag fattat allting rätt behöver jag ett ljudkort, kablar, mick, mickstativ, nåt mer?
  7. Realistiskt ljud är jag ute efter. Jag har 3 pukor(använder dock bara 2)1 bastrumma och 1 virvel. Och en liten tanke, låter det någolunda bra om man bara kör med overhead mickar? Och isf. är det billigare? Och måste man skaffa ljudkort och sånt?
  8. Tja, är ny här, hursomhelst. Jag har kollat runt en del efter vad man behöver, hur man kopplar in osv. när man ska spela in trummor. (Kan inget när det gäller sånt)Har nämligen funderat på att börja spela in lite. Så jag skulle vilja att nån skriver en ganska grundlig guide eller nåt liknande i vad för grejer man behöver, vart man hittar det, vad man kopplar in i vad osv. Ni fattar. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...