Jump to content
Annons

alltarkaos

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. okej 🙂 de är bara mick och ljudkort i budgeten, tack så mycke 🙂
  2. oj de där glömde jag... totalt 🙂
  3. röst. vadå vad jag vill uppnå? jag vill uppnå den bästa kvalliten jag kan få för 5000kr
  4. tjena! tänkte köpa mick + Usb-ljudkort, tänkte höra vad som är okej grejer för 5000kr, några förslag?
  5. isåfall måste jag ta paket 2... somsagt mina sommarjobbs pengar (10tusen) går till allt annat:( de sitter en ljudingång på USB-micpluggen, så medhörningen borde va okej..?
  6. CHAE: de är sång jag ska spela in, men de är fortfarande de där med en USB-micplug, vet du hur dom fungerar?
  7. PXM jo men då kommer jag ju köra en USB-micplugg vilket jag inte vet om de ger sämre ljud men ändå..
  8. Tjena! skulle ha köpt mig en riktigt studio men eftersom mina sommarjobbs pengar går till annat så tänkte jag typ att jag kunde köpa en billig mikrofon istället... för jag vill inte lägga ner helt, skit tråkigt! vill göra lite smågrejer kanske så jag tänkte.. för 1,5k ska jag köpa: "paket1" http://www.thomann.de/se/the_tbone_sc450_usb_podcast_bundle_2.htm 1100kr eller: "paket2" http://www.thomann.de/se/samson_c01.htm http://www.thomann.de/se/km_23956_plopkiller.htm'>http://www.thomann.de/se/km_23956_plopkiller.htm http://www.thomann.de/se/millenium_ms2001.htm'>http://www.thomann.de/se/millenium_ms2001.htm http://www.thomann.de/se/miditech_audiolink_ii.htm inte kollat men runt 1500kr eller: "paket3" http://www.thomann.de/se/km_23956_plopkiller.htm http://www.thomann.de/se/millenium_ms2001.htm http://www.thomann.de/se/the_tbone_micplug_usb.htm http://www.thomann.de/se/studio_projects_b1.htm
  9. om jag gör ett trekantigt då? 2m högt o ställer de som ett hörn? för jag har inga hörn lediga..
  10. HAHHAHAHA:) nej asså jag ska stå utanför men ha micken i, typ som en mickscreen men kommer funka bättre om du fattar va jag menar:) typ som denna:
  11. alltarkaos

    bygga mickbås!

    tja tänkte bygga eget litet mickbås för hemmastudio, tänkte jag skulle ta o samla ihop ldfskivor och massa ljudisolering. tänkte mig ngt sånt här: så här ser de ut just nu, o de ger rätt bra ljud: Youtube - min studio (här är låten om ni vill höra mer: låt - den här går ut till dig bror ) jag hår hållt på ett halvår så klandra inte mina videos/låtar.. kommer de bli för trångt de som jag visade i bilden? och är de fler som byggt ett mickbås som kan ge mig tips?🙂 tack så mycke /våran värld!
  12. vetefan varför de brusar... men här har du en annan jag spelade in nyss, LÅT-länk[
  13. tja, glad att du tyckte om de! jag är inte så vass i redifgeringsprogram...Skulle behöva extrema guider för programmet! jag har en jjlabs bmc3 och en jjlabs mixer.. så skulle du kunna hjälpa mig via msn eller något? fattade faktist inte så mycke utav vad du skrev.. eller jag fattar men jag kan inte hitta nått om sång-eq och diskanten.
  14. skulle du kunna adda mig mail och hjälpa mig lite?
×
×
  • Skapa ny...