Jump to content
Annons

ChrippeDub

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ChrippeDub

    synka hårdvara

    hur får jag hårdvaru synten att starta samtidigt som det övriga i mitt cubase?? den halkar efter
  2. Tack Linus det funkar. Men varför blir det sådär????
  3. Nu när jag ska starta mitt cubase startar det inte. Det kommer upp rutan som det står cubase i och sen neri i vänstra hörnet rabblar den upp alla filer den startar ända tills den kommer till initalizing midi device manger där låser det sig och jag kommer inte längre... Hur löser man det och varför blir det så??? Har försökt att starta upp utan ljudkortet igång och syntar av och på i olika kombinationer utan att det funkar.
  4. 😉 Håller med. Passiva högtalare och tunga steg är kärlek. Spelar du Reggae Dub ???? 😉 så här ser riktiga högtalare ut
  5. Du klara dig på 2st europower Ep4000. Brygga det ena steget och spela basarna i 4 ohm och ett steg att spela topparna på. Bättre att ha för mycket effekt än för lite. Du har 3års garanti på thomann.... även på behringer.
  6. funkar as bra när jag stänger av nätverkskortet. men går det att fixa så att båda funkar bryr mig inte så mycket om internet slöar lite när jag ha fierwer kortet i pluggat.
  7. Vad jag får fram när jag gör som du sa är expresskortet är på samma pci(16) som en Wireless Nettwork adapter. Vad betyder det???
  8. Ett focusrite saffire pro 40 och det strömförsörjes ej via firewire
  9. Går det att prioriter upp express porten? Kan det vara så att man behöver extra ström in i expresscardet? Kollade lite i bruksanvisningen till expresscardet och där står det att man kan behöva ansluta 12vdc?
  10. Köpte ett nytt firewire ljudkort + en expresscard (texas i.chip,processor)till min asus laptop eftersom den saknar firewire. På ljud kortet sitter en lampa som lyser när den har anslutning med firewire, och de har den typ 95-99% men när dom där 1-5% inte får sin anslutning resulterar det i väldigt otrevliga följder. Allt ifrån små hack till långa pauser då man inte kan göra något till att cubas krashar helt. Någon som har något förslag på varför den tappar förbindelsen????
  11. ChrippeDub

    Hjälp med JV1080

    Hej jag är ny här och skulle behöva lite hjälp Jag har lajjat lite i cubase i lite mer än ett år och fick för typ ett par månader för mig att skaffa en synt, så jag sprang på en jv1080 som va fullsmetad med expanderkort och jag köpte den. Den funkar grymt bra att spela på med mitt midklaviatur genom cubase, men när det kommer till att programera den med midit (cubase) så hittar jag inte expanderkorten i cubase så hur löser man det??? Den har ju också 4 st utgångar. efter som jag bara gör musik i mono så undrar jag om någon vet om man kan spela den som 4 kanaler ut? exempel Out 1 = bass Out 2 = piano1 Out 3 = piano 2 Out 4 = Strings???? Och om det går att göra så hur gör man?
×
×
  • Skapa ny...